Nieuwsflits Gemeente Oegstgeest

24 oktober '16

Vrijdag 21 oktober verstuurde Gemeente Oegstgeest een Nieuwsflits naar alle Oegstgeest aan de Rijn bewoners. Gemist? Wij hebben op deze pagina de highlights voor je samengevat. Ook is de gehele nieuwsflits online te bekijken.

Masterplan Speelplaatsen

Heerlijk als je de voordeur kunt opengooien en de kinderen rennen naar buiten om te gaan spelen met hun vriendjes. Waar ze dat gaan doen? Dat zie je op het masterplan speelplaatsen. Bekijk het masterplan om te kijken waar jouw kinderen straks lekker kunnen uitrazen.

Tweede ontsluitingsweg

Oegstgeest aan de Rijn goed bereikbaar? Jazeker! Er komt in het eerste kwartaal van 2017 een tweede ontsluitingsweg aan de zuidkant van de wijk. Zo kun je zowel aan de noord- als zuidkant de wijk binnenrijden. De tweede ontsluitingsweg is een mooi pluspunt voor de wijk.

Park Landskroon

Park Landskroon is bijna af! Er worden komende tijd nog bomen aangeplant, speeltoestellen geplaatst en bewegwijzering aangebracht. De werkzaamheden zijn voor de Kerst afgerond en ook de Amaliaboom zal te zijner tijd geherplant worden. En dan is het tijd om lekker door het park te wandelen en te spelen! Zie jij jezelf hier al een stuk hardlopen of lekker in de zon zitten?

Nieuwbouw Oegstgeest aan de Rijn

Fietstunnel

In het voorjaar van 2017 wordt de fietstunnel vanuit de wijk gerealiseerd. Deze leidt onder de A44 naar Oegstgeest en vice versa. Het heeft iets langer geduurd dan gedacht omdat oa overleg met de provincie nodig was om het fietspad aan de overzijde goed te laten aansluiten op reeds bestaande wegen.

16 november 2016

Uitnodiging informatie avond

Voor meer informatie over de meest recente ontwikkelingen in Oegstgeest aan de Rijn nodigt de gemeente je graag uit op woensdag 16 november aanstaande. In de raadszaal van het gemeentehuis ben je vanaf 19.30 welkom. De avond duurt ongeveer tot 21.00.