Rhijnkade is nu in verkoop

Rhijnhoeve maakt woondromen waar

Wonen aan het water, dat kan in de nieuwe wijk van Oegstgeest aan de Rijn, Rhijnhoeve. Tijd om je meer te vertellen over deze prachtige wijk. Kies je voor dit nieuwbouwplan, dan woon je straks tussen de Oude Rijn en de Binnenrijn met Park Landskroon om de hoek. Dit wordt echt bijzonder! Lees snel verder.

Rijke architectuur die past bij de plek

Het nieuwbouwplan komt aan de Rhijnhofweg, omringd door voornamelijk villabebouwing. Rhijnhoeve moest zich hier naadloos tussen voegen. dus vroegen we Van Manen architecten een ontwerp te maken. Het bureau staat namelijk bekend om hun rijke detaillering en het werken met luxe materialen. En dat is precies wat deze plek verdient; woningen die mooi zijn tot in de kleinste details.

image alt

Rhijnkade - nu in verkoop

In Rhijnkade komen 24 luxe afgewerkte, gasloze appartementen. Er zijn verschillende appartementen en penthouses. Het luxe appartementengebouw Rhijnkade biedt het beste van 2 werelden; wonen omringd door water én op fietsafstand van de binnenstad van Leiden. Hier woon je aan De Oude Rijn en geniet je van vrij uitzicht maar ook van de geborgenheid van de gezamenlijke privétuin met uitzicht op de Oude Rijn. Bekijk de verschillende woningen en laat je verleiden. 

Interesse om van Rhijnkade jouw nieuwe thuis te maken? We hebben nog enkele beschikbare bouwnummers. Bekijk de pagina woningen voor het actuele aanbod. 

Bekijk het woningaanbod
image alt

Actueel aanbod

Heb je interesse in een woning in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van Rhijnhoeve fase 2, om een actueel overzicht van het beschikbare aanbod te zien. Hier kun je bij een vrij bouwnummer direct een optie aanvragen. En bij bouwnummers die nog onder optie staan een plaats op de reservelijst aanvragen.

Bekijk het actuele aanbod
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wonen in Rhijnhoeve? Bekijk het woningaanbod