Wat is jouw droomwoning?

Project in voorbereiding

Rhijnhoeve maakt woondromen waar

Wonen aan het water, dat kan in de nieuwe wijk van Oegstgeest aan de Rijn, Rhijnhoeve. Tijd om je meer te vertellen over fase 2 van deze prachtige wijk. Kies je voor dit nieuwbouwplan, dan woon je straks tussen de Oude Rijn en de Binnenrijn met Park Landskroon om de hoek. Dit wordt echt bijzonder! Lees snel verder.

Rijke architectuur die past bij de plek

Het nieuwbouwplan komt aan de Rhijnhofweg, omringd door voornamelijk villabebouwing. Rhijnhoeve moest zich hier naadloos tussen voegen. dus vroegen we Van Manen architecten een ontwerp te maken. Het bureau staat namelijk bekend om hun rijke detaillering en het werken met luxe materialen. En dat is precies wat deze plek verdient; woningen die mooi zijn tot in de kleinste details.

image alt

Wonen op het mooiste plekje van Oegstgeest aan de Rijn

Stel je besluit hier een nieuwbouwwoning te kopen, dan woon je straks in een boomrijke omgeving met water om je heen. Vaak kijk je er vrij op uit en er zijn zelfs woningen met een tuin direct aan de Oude Rijn. Als je dan bedenkt dat je ook zo naar Park Landskroon wandelt, durven we rustig te zeggen dat dit één van de mooiste plekken van Oegstgeest aan de Rijn is om te wonen.

image alt

Het woningaanbod van Rhijnhoeve

In Rhijnhoeve fase 2 komen 19 luxe afgewerkte, gasloze woningen. De variatie is groot. Er zijn Herenhuizen, 2 onder 1 kapwoningen en een (half)vrijstaande woning. Luiken en luifels, togen in het metselwerk boven ramen en deuren, charmante roedeverdelingen in de ramen en overstekende dakranden, welke elementen vind jij het mooist? Bekijk de verschillende woningtypen en laat je verleiden.

Bekijk de woningtypes
image alt

Schrijf je vrijblijvend in voor Rhijnhoeve

Zie jij jezelf wel in Rhijnhoeve wonen en wil je niets missen? Laat je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype. Wij houden je dan op de hoogte over alle ontwikkelingen in Oegstgeest aan de Rijn en Rhijnhoeve. Je ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Een account aanmaken is een belangrijke stap als jij interesse hebt in Rhijnhoeve.

Schrijf je in als belangstellende
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wonen in Rhijnhoeve? Bekijk het woningaanbod