Wat is jouw droomwoning?

Project in verkoop

Rhijnhoeve maakt woondromen waar

Wonen aan het water, in een hofje dat kan in de nieuwe wijk van Oegstgeest aan de Rijn, Rhijnhoeve. Tijd om je meer te vertellen over dit prachtige plan met 44 stijlvolle woningen. Kies je voor dit nieuwbouwplan, dan woon je straks tussen de Oude Rijn en de Binnenrijn met Park Landskroon om de hoek. Dit wordt echt bijzonder! Lees snel verder.

Rijke architectuur die past bij de plek

Het nieuwbouwplan komt aan de Rhijnhofweg, omringd door voornamelijk villabebouwing. Rhijnhoeve moest zich hier naadloos tussen voegen. dus vroegen we Van Manen architecten een ontwerp te maken. Het bureau staat namelijk bekend om hun rijke detaillering en het werken met luxe materialen. En dat is precies wat deze plek verdient; woningen die mooi zijn tot in de kleinste details.

image alt

Wonen op het mooiste plekje van Oegstgeest aan de Rijn

Stel je besluit hier een nieuwbouwwoning te kopen, dan woon je straks in een boomrijke omgeving met water om je heen. Vaak kijk je er vrij op uit en er zijn zelfs woningen met een tuin direct aan de Oude Rijn. Als je dan bedenkt dat je ook zo naar Park Landskroon wandelt, durven we rustig te zeggen dat dit één van de mooiste plekken van Oegstgeest aan de Rijn is om te wonen.

image alt

Het woningaanbod van Rhijnhoeve

In Rhijnhoeve komen 44 luxe afgewerkte, gasloze woningen. De variatie is groot. Er zijn rijwoningen in verschillende grootes, 2 onder 1 kapwoningen en een (half)vrijstaande woning. Luiken en luifels, togen in het metselwerk boven ramen en deuren, charmante roedeverdelingen in de ramen en overstekende dakranden, welke elementen vind jij het mooist? Bekijk de verschillende woningtypen en laat je verleiden.

image alt

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van Rhijnhoeve, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen, totaal kun je dus maximaal 5 bouwnummers als voorkeur doorgeven. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot dinsdag 20 juli 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wonen in Rhijnhoeve? Bekijk het woningaanbod