Verkocht en opgeleverd

Voel je vrij in Buitenplaats Rijnweijde

Vroeger waren buitenplaatsen dé plek om vakantie te vieren. Soms kom je ze nu nog tegen, verscholen in het groen. Zo ook in Oegstgeest. Hier komt Buitenplaats Rijnweijde, een buitenplaats van nu: je geniet er niet alleen in vakanties, maar elke dag van een gevoel van vrijheid. Verspreid door de wijk staan traditionele huizen waartussen smalle laantjes slingeren. De buurvrouw loopt haar dagelijkse rondje met de hond, even verderop wordt een barbecue aangestoken en een groepje kinderen knoopt een springtouw om de boom. Niets moet, alles mag. Dát is thuiskomen.

image alt

Een wijk voor iedereen

Buitenplaats Rijnweijde ligt aan de rand van Oegstgeest, direct aan Landgoed Rijnweijde. De kavels verschillen qua grootte en vorm, waardoor geen straat er hetzelfde uitziet. In combinatie met de huizen in traditionele stijl is het een wijk op zich, maar vooral een wijk voor iedereen. Er komen herenhuizen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande villa’s te staan. Alle woningen zijn verkocht en opgeleverd. 

image alt

Wonen op jouw eigen buitenplaats

Luisteren naar de vogels, uitwaaien aan de Oude Rijn en op zaterdagavond een hapje eten in de stad. Op jouw eigen buitenplaats beleef je het ultieme vakantiegevoel, maar ook het dagelijks leven in een sfeervolle woonbuurt. Alle voorzieningen die je nodig hebt, zijn in de buurt. In de omgeving vind je scholen, kinderdagverblijven, winkels en sportvoorzieningen. Bovendien ben je dankzij de centrale ligging zo op je werk, bij het strand van Katwijk of in het centrum van Leiden.

  Vragen? Neem contact op!
  Maak alvast een Mijn Eigen Huis account aan