Opgeleverd

Voel je vrij in Buitenplaats Rijnweijde

Vroeger waren buitenplaatsen dé plek om vakantie te vieren. Sommige van deze idyllische plekjes kom je nog steeds tegen, verscholen in het groen, net zoals in Oegstgeest. In het noorden van Oegstgeest aan de Rijn, is Buitenplaats Rijnweijde gerealiseerd. Een eigentijdse buitenplaats waar je niet alleen tijdens vakanties van kunt genieten, maar elke dag een gevoel van vrijheid ervaart. Verspreid door de wijk staan traditionele huizen waartussen smalle laantjes slingeren. De buurvrouw loopt haar dagelijkse rondje met de hond, even verderop wordt een barbecue aangestoken en een groepje kinderen knoopt een springtouw om de boom. Niets moet, alles mag. Dát is thuiskomen.

image alt

Een wijk in harmonie met de natuur

Buitenplaats Rijnweijde is een prachtig groen plan met diverse woningtypes, waaronder vrijstaande huizen, 2 onder 1 kapwoningen en herenhuizen, allen in klassieke architectuur passend bij de ruime, groene omgeving. Deze unieke woonwijk telt in totaal 46 schitterende woningen. De verkoop van Buitenplaats Rijnweijde startte in 2020 en in 2022 zijn alle woningen opgeleverd. Een fijne en inspirerende plek om te wonen in harmonie met de natuur.

image alt

Unieke en tijdloze woningen met karakter

Deze klassieke woningen hebben een karakteristieke uitstraling dankzij kenmerkende details, zoals ruime dakoverstekken, houten bekleding, horizontale raamverdelingen en verschillende metselwerkpatronen. Daarnaast is er een moderne twist toegevoegd door het omlijsten van de voordeur, raampartijen en dakkapellen. Het resultaat is een unieke collectie tijdloze woningen, elk met een eigen karakter.