Buitenplaats Rijnweijde
Logo Logo

Heerlijk buiten wonen?

Wijken in ontwikkeling

Exclusief wonen in Buitenplaats Rijnweijde

Buitenplaats Rijnweijde wordt een zeer exclusieve woonbuurt in Oegstgeest aan de Rijn. Een lommerrijke buitenplaats, speciaal voor diegenen die graag leven in een oase van rust met de stad dichtbij.

Net als een chique villawijk

Wandel straks over de meanderende, groene lanen en geniet van de onderscheidende architectuur en hoogwaardige opzet van de wijk. In Buitenplaats Rijnweijde waan je je helemaal buiten. Ogenschijnlijk ver weg van alles. Het tegendeel is waar. Het strand, de winkels, scholen en het gezellige centrum van Oegstgeest en Leiden zijn binnen handbereik. Een auto heb je eigenlijk niet nodig. En net als in menig chique villawijk wordt de oprit van elk huis gesierd door een fraai ijzeren toegangshek met gemetselde penanten. Hierachter gaat een zee aan ruimte schuil. Zowel binnen als buiten.

Moderne architectuur

De moderne architectuur en het eigentijdse gebruik van natuurlijke materialen geven de vrijstaande villa’s en tweekappers een uniek karakter. En dankzij de uit glas opgetrokken voor- of achtergevel kijk je vanuit je leefkeuken, living, werkkamer of slaapkamer vrij uit op de landelijke woonomgeving.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?