Opgeleverd

Luxe wonen in Kop van Rhijn

Direct aan de Oude Rijn, de Binnenrijn en het haventje bij de entree van Oegstgeest aan de Rijn staat de Kop van Rhijn. Deze bijzondere ontwikkeling vormt een van de mooiste plekjes van de nieuwbouwwijk Oegstgeest aan de Rijn!

Van boothuis tot watervilla en van appartement tot grachtenpand. Het nieuwbouwproject Kop van Rhijn in Oegstgeest aan de Rijn bestaat uit ruim zestig woningen met elk zo een eigen sfeer en uitstraling. Je zit vanaf de locatie aan de Oude Rijn rechtstreeks aan de vaarroute tussen Leiden en de Kagerplassen. Recreatieplas het Valkenburgse meer is nóg dichterbij en ook Katwijk is goed bereikbaar.

image alt

Fijn gevoel van thuiskomen

Over de authentieke ophaalbrug rij je het hofje van Kop van Rhijn in. Hier bevinden zich de watervilla’s, grachtenpanden en boothuizen. Het open en groene karakter geeft altijd dat fijne gevoel van thuiskomen. Het Appartementengebouw Kaai ligt rechtstreeks aan de Oude Rijn en biedt een schitterend uitzicht vanaf het balkon. De parkeerplaatsen liggen volledig uit het zicht.

image alt

Stoere en industriële architectuurstijl

Kop van Rhijn onderscheid zich binnen Oegstgeest aan de Rijn met zijn kenmerkende bouwstijl. Waar je in de naastgelegen wijken de oude Oegstgeester stijl terugziet, is er op het schiereiland van Kop van Rhijn gekozen voor een stoerdere en industriële architectuurstijl geïnspireerd op pakhuizen.

image alt

De boothuizen

Deze boothuizen zijn woningen die je niet snel ergens anders zult tegen komen. Het centrale punt van dit type woning is de keuken. De vele ramen en het hoge plafond zorgen voor prachtige lichtinval. De splitlevel geeft veel sfeer in huis en door de extra verdiepingshoogte in de keuken is het lekker ruim. Als je vanuit de woonkamer door de ramen tuurt, kun je mooi op het water kijken. In de haven onder de woning ligt de boot altijd beschut en vanuit de haven vaar je direct het water op.