ParkSingel
Logo Logo

Doe de Woonquiz

De overtreffende trap van mooi

De vorige fases van ParkSingel waren al prachtig. Maar ParkSingel wordt nóg mooier! Op een bijzonder plekje in Oegstgeest aan de Rijn - bij Park Landskroon - komt ParkSingel fase 3. Een chique nieuwbouwplan dat gevormd wordt door 28 zeer rijk gedetailleerde twee-onder-een-kap en vrijstaande villa’s met de tuin aan het water. Vaar straks zo de Oude Rijn op richting de Kagerplassen of koers richting het levendige Leiden. Joi de vivre!

Laatste kans

Wil je wonen aan het water én direct uitzicht op het park? Pak dan deze laatste kans in ParkSingel. Er zijn nog een aantal vrijstaande Parkrandvilla's beschikbaar. Prachtig om te zien door de rijk gedetailleerde architectuur, die doet denken aan aan de panden in het Oegstgeester Wilhelminapark! De bouw van de woningen is in mei gestart. 

Bekijk de beschikbare villa's

Exclusief wonen op een toplocatie

Opnieuw is het de Oegstgeester architectuur die de villa’s siert. Geen kans is ongemoeid gelaten om de luxe woonbeleving tot een ongekend niveau te brengen. Dat begint met de exclusieve uitstraling van de villa’s en zet zich door in de riante afmetingen van de kavels en de villa’s. Met een royaal woonoppervlakte op een ruime kavel, krijg je hier de ruimte om op je eigen manier te genieten van het leven in een huis om trots op te zijn.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?