Logo Logo

Maak kennis met de wijken in Oegstgeest aan de Rijn

Oegstgeest aan de Rijn is opgedeeld in verschillende wijken. Elke wijk heeft zijn eigen kwaliteiten en kenmerken. Bij de ene woon je direct aan de Oude Rijn, de andere heeft een ultieme verbinding met het park en er is ook een wijk die pal bij de haven en alle voorzieningen ligt. Waar je ook voor kiest, de architectuur is altijd bijzonder fraai en afwisselend. Waar zou jij willen wonen?

ParkSingel

Maak kennis met ParkSingel, op één van de mooist plekjes in Oegstgeest aan de Rijn. Hier woon je met Park Landskroon en de Oude Rijn om de hoek. De woningen van ParkSingel fase 1 en 2 zijn verkocht. Er zijn nog enkele vrijstaande parkrandvilla's van Parksingel fase 3 beschikbaar. Aantrekkelijk?

» Meer over ParkSingel

Kop van Rhijn

Kop van Rhijn ligt in het havengebied van Oegstgeest aan de Rijn. Of je nu kiest voor een exclusief appartement of penthouse, een stoer grachtenpand, een uniek boothuis of een luxe watervilla, je woont altijd ruim en vrij. Daarbij is de ligging zonder enige twijfel uniek te noemen. Kop van Rhijn staat synoniem voor het goede leven.

» Meer over Kop van Rhijn

Villa Eiland Rhijnoever

Oegstgeest aan de Rijn wordt een uniek nieuwbouwplan rijker; Villa Eiland Rhijnoever. Wie hier een villa koopt, woont vaak direct aan de oevers van de Oude Rijn en de Binnenrijn. Langs de rustige lanen komen 43 vrijstaande villa’s en tweekappers, geïnspireerd door het Gooi en de landhuizen uit Oegstgeest.

» Maak kennis

Buitenplaats Rijnweijde

Aan de noordkant van Oegstgeest komt een chique nieuwbouwplan; Buitenplaats Rijnweijde. Een lommerrijke buitenplaats, speciaal voor diegenen die graag leven in een oase van rust met de stad dichtbij. Hier komen unieke vrijstaande villa’s en tweekappers met een moderne architectuur en eigentijdse, natuurlijke materialen. Spreekt dit beeld je aan?

» Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?