Maak kennis met de wijken in Oegstgeest aan de Rijn

Oegstgeest aan de Rijn is opgedeeld in verschillende wijken. Elke wijk heeft zijn eigen kwaliteiten en kenmerken. Bij de ene woon je direct aan de Oude Rijn, de andere heeft een ultieme verbinding met het park en er is ook een wijk die pal bij de haven en alle voorzieningen ligt. Waar je ook voor kiest, de architectuur is altijd bijzonder fraai en afwisselend. Waar zou jij willen wonen?

Rhijnhoeve

Rhijnhoeve

Wonen aan het water, in een hofje dat kan in de nieuwe wijk van Oegstgeest aan de Rijn, Rhijnhoeve. Kies je voor dit nieuwbouwplan, dan woon je straks tussen de Oude Rijn en de Binnenrijn met Park Landskroon om de hoek. Dit wordt echt bijzonder! In Rhijnhoeve is het appartementengebouw Rhijnkade in verkoop.

» Meer over Rhijnhoeve

Eiland van Oegstgeest

Elke dag een beetje een vakantiegevoel. Dat beloven we! Want als je op het Eiland van Oegstgeest woont aan de Oude Rijn, voel je je vrij. Vrij omdat de kavels ruim zijn en je overal verbonden bent met het water. De woningen van Eiland van Oegstgeest zijn verkocht en in aanbouw. In deze wijk komt geen nieuw aanbod.

» Meer over het Eiland van Oegstgeest

Eiland van oegstgeest

Buitenplaats Rijnweijde

Aan de noordkant van Oegstgeest komt Buitenplaats Rijnweijde. Een groene 'buitenplaats', speciaal voor diegenen die graag leven in rust met de stad dichtbij. Hier komen vrijstaande villa’s, tweekappers en rijwoningen met een traditionele architectuur. Alle woningen zijn verkocht en opgeleverd. Meer weten over Buitenplaats Rijnweijde? 

» Lees verder

Buitenplaats Rijnweijde
ParkSingel

ParkSingel

Maak kennis met ParkSingel, op één van de mooiste plekjes in Oegstgeest aan de Rijn. Hier woon je met Park Landskroon en de Oude Rijn om de hoek. De wijk ParkSingel is volledig verkocht. Alle woningen zijn opgeleverd en er komt geen nieuw aanbod meer. 

» Meer over ParkSingel

Kop van Rhijn

Kop van Rhijn

Kop van Rhijn ligt in het havengebied van Oegstgeest aan de Rijn. Er zijn verschillende woningen gebouwd zoals een exclusief appartement of penthouse, een stoer grachtenpand, een uniek boothuis of een luxe watervilla, je woont er altijd ruim en vrij. Daarbij is de ligging zonder enige twijfel uniek te noemen. Kop van Rhijn staat synoniem voor het goede leven. Kop van Rhijn is volledig uitverkocht en inmiddels opgeleverd. Er komt geen nieuw aanbod meer in deze wijk.

» Meer over Kop van Rhijn

Meer weten? Veel gestelde vragen
Iets vragen? Neem contact op