Logo Logo

Maak kennis met de wijken in Oegstgeest aan de Rijn

Oegstgeest aan de Rijn is opgedeeld in verschillende wijken. Elke wijk heeft zijn eigen kwaliteiten en kenmerken. Bij de ene woon je direct aan de Oude Rijn, de andere heeft een ultieme verbinding met het park en er is ook een wijk die pal bij de haven en alle voorzieningen ligt. Waar je ook voor kiest, de architectuur is altijd bijzonder fraai en afwisselend. Waar zou jij willen wonen?

ParkSingel

Maak kennis met ParkSingel, op een van de mooist plekjes in Oegstgeest aan de Rijn. Hier woon je tussen Park Landskroon, de Binnenrijn, de mooie singel en de Oude Rijnsburgweg. De woningen van ParkSingel fase 1 zijn verkocht. De verkoop van fase 3, met 28 luxe twee-onder-een-kap en vrijstaande villa’s met de tuin aan het water, start in de zomer van 2017. Aantrekkelijk?

Meer over ParkSingel >>

Kop van Rhijn

Kop van Rhijn ligt in het havengebied van Oegstgeest aan de Rijn. Of je nu kiest voor een exclusief Havenappartement, een statig Grachtenpand, een boothuis of een Watervilla, altijd woon je ruim en vrij. Daarbij is de ligging zonder enige twijfel uniek te noemen. Kop van Rhijn staat synoniem voor het goede leven.

» Meer over Kop van Rhijn

Villa's Oude Rijn

Op één van de mooiste plekjes van Oegstgeest aan de Rijn liggen 10 vrij bebouwbare kavels aan open vaarwater. 'Villa Eiland Oude Rijn' wordt een prachtig stukje Oegstgeest. Alle kavels zijn verkocht en de eerste prachtige villa's zijn in aanbouw!
Ten zuiden van het villa eiland, komt een tweede eiland met circa 44 luxe vrijstaande en twee-onder-een-kap villa's! Hou de website in de gaten voor meer informatie. 

Nieuw Rhijnzicht

Er zijn van die plekken waar al het goede samenkomt. Je kent ze vast wel. Dit zijn de buurten waar je nu doorheen loopt en denkt: daar had ik wel willen wonen! Sfeer, ruimte, voorzieningen nabij en bereikbaarheid, het klopt tot in de kleinste details. De wijk Nieuw Rhijnzicht aan rivier de Oude Rijn wordt zo’n buurt. De bouw van de woningen is in mei 2017 gestart!

Meer over Nieuw Rhijnzicht >>

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?