Logo Logo

Planning nieuwbouw Oegstgeest aan de Rijn

Lijkt het jou ook aantrekkelijk om hier in zo’n schitterende omgeving te wonen? Dan wil je er vast meer over weten en ben je natuurlijk ook benieuwd naar de planning.

Volop in beweging

Oegstgeest aan de Rijn is volop in beweging. Van het totale aantal woningen die er komen, is een groot deel al gebouwd. Mensen genieten van hun nieuwe huis en er wordt volop gebouwd aan prachtige nieuwbouw. In 2018 en 2019 komen er weer veel nieuwe woningen in verkoop.

Hoe ziet de planning eruit?

  • De verkoop van Kop van Rhijn, in het havengebied van Oegstgeest aan de Rijn, is in juni 2018 gestart. Hier komen luxe appartementen, karakteristieke grachtenpanden, boothuizen en statige watervilla's met de tuin aan het water.
  • Op 18 december is de pre-sale gestart van de 1e fase van Villa Eiland RhijnoeverEén van de mooiste plekjes van Oegstgeest aan de Rijn wordt straks gesierd door 43 landelijke vrijstaande villa's en geschakelde villa's.
  • In het eerste kwartaal van 2019 start de verkoop van Buitenplaats Rijnweijde, een zeer exclusieve woonbuurt aan de noordkant van Oegstgeest aan de Rijn met unieke vrijstaande villa’s en tweekappers.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?