Logo Logo

Bereikbaarheid Oegstgeest aan de Rijn

De nieuwbouwwijk ligt vlak tegen de Oude Rijn, op de as van Amsterdam/Den Haag en dicht bij de A44, Leiden en het strand.

Je nieuwbouwhuis is perfect bereikbaar

Met de auto van en naar huis

Vanuit de wijk rijd je in een paar minuten naar de A44 die aansluit op de A4 naar Amsterdam of Den Haag. Wie vaak op Schiphol moet zijn, zit hier goed. Maar dat niet alleen, Leiden en Katwijk aan Zee liggen slechts 10 minuten verderop.

Spring op de fiets

Spring op de fiets voor een paar boodschappen in eigen wijk of om de kinderen naar school te brengen. Trap even door en zo´n 10 minuten later zit je in hartje Leiden. Op een mooie dag fiets je in 7 minuten naar de recreatieplas het Valkenburgse Meer. En door de fietsbrug (die begin 2019 Oegstgeest met Katwijk verbindt) ben je ook in 20 minuten bij je favoriete strandtent.

Met de boot

Oegstgeest draagt niet zomaar de naam´Waterstadje´. Het gebied grenst aan de Oude Rijn en is doorkruist door brede watergangen. Via deze wateren heb je een directe verbinding met de Oude Rijn die je op de leukste plekken in de buurt brengt. Vaar naar Leiden of ga via Katwijk naar de Kagerplassen en verder…

Stap op de bus

Aan de Rijnzichtweg stoppen onder andere de lijnen 20, 21 en 386 die naar het centrum van Oegstgeest, Noordwijk (strand), Den Haag Centraal en Leiden Centraal rijden. 

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?