Logo Logo

Op woensdag 21 november a.s. wordt het nieuwe winkelcentrum Nieuw Rhijnzicht officieel geopend. De feestelijke handeling vindt plaats om 16.00 uur.

Lees verder

Elke keer als je door Oegstgeest aan de Rijn loopt zie je dat je dat de wijk mooier en mooier wordt! Fotograaf Dirk van Egmond maakte weer prachtige foto's.

Lees verder

We nemen gas terug: in Nederland gaan we stoppen met het gebruik van aardgas voor het verwarmen van woningen en bij het koken. De woningen van Villa Eiland Rhijnoever worden niet op het aardgasnet aangesloten.

Lees verder

Als je een huis koopt op Villa Eiland Rhijnoever, mag je wat verwachten. Dus zijn we om de tafel gaan zitten met één van de beste keukenleveranciers die we kennen. De onlangs verbouwde showrooms van ASWA Keukens laten je inspireren en zullen je verrassen.

Lees verder

Jan Groen Tegels is door ons geselecteerd als tegelleverancier. Jasper Keijzer zat al vroeg met ons aan tafel. Hieruit rolde een prettige samenwerking. We begrijpen elkaar en hebben beiden voor ogen hoe bijzonder dit project is en wat je daarvoor uit de kast moet halen.

Lees verder

Het sanitair voor de villa’s in Villa Eiland Rhijnoever wordt geleverd door Plieger. Een prachtig bedrijf met 18 showrooms door heel Nederland. Henri Vermeer is één van de adviseurs met wie jij mogelijk aan tafel zit om jouw wensen te bespreken.

Lees verder

De woningen en appartementen in Kop van Rhijn worden standaard opgeleverd met een keuken. De complete Bruynzeel keuken is voorzien van kwaliteitsapparatuur van Siemens. Het aanrecht is standaard van Quartsiet steen. Ook is een heetwaterkraan van Quooker inbegrepen bij een aantal woningtypes. Ideaal bij het koken of een snelle kop thee.

Lees verder

De grachtenpanden, boothuizen, watervilla’s en appartementen worden standaard voorzien van eerste klas sanitair en tegelwerk. Uiteraard is er ook voldoende keuze om het aan te passen naar je eigen smaak. Hoe zit dat precies? Wat koop je en wat zijn de mogelijkheden?

Lees verder

Goed nieuws, de omgevingsvergunning voor de woningen in Kop van Rhijn is afgegeven door de gemeente. De komende weken ligt de vergunning ter inzage en kunnen er eventueel bezwaren gemaakt worden. Zonder bezwaren wordt de vergunning binnenkort onherroepelijk en zijn we weer een stap dichterbij de start van de bouw.

Lees verder

Hoe is het geregeld met de ligplaatsen in Oegstgeest aan de Rijn? Want in zo’n waterrijke wijk met geweldige mogelijkheden om naar Leiden, Katwijk of de Kagerplassen te varen, is er natuurlijk niks fijner om na een werkdag nog even het water op te gaan met je eigen sloep. Pak de picknickmand maar vast in, kinderen mee en lekker je hoofd leegmaken op het water. Er zijn verschillende opties in de wijk, vaar je mee?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?