Logo Logo

Oegstgeest aan de Rijn heeft al een brede basisschool, er is een kinderopvang, een muziekschool en een kunstenaarsvereniging. Binnenkort kun je in het waterstadje ook naar de supermarkt, kapper, bakker, drogist of een "vette hap halen! Het winkelcentrum met rijke Oegstgeester uitstraling en mooie aangelegde omgeving is een aanwinst!

Lees verder

Er gebeurt veel in Oegstgeest aan de Rijn en de wijk wordt steeds mooier. Fotograaf Dirk van Egmond maakte de afgelopen week weer prachtige foto's.

Lees verder

Gisteren liep de projectmanager van Parksingel Fase 3 een rondje over de bouwplaats. Natuurlijk nam hij wat foto's om de voortgang van de bouw in kaart te brengen! Kijk je mee?

Lees verder

Binnenkort gaat de verhuur van de 33 huurappartementen in Nieuw Rhijnzicht van start. De verhuur verloopt via Verwey Vastgoed. Alle vragen over de huurwoningen kunnen vanaf nu niet meer bij BPD gesteld worden maar bij Verwey Vastgoed.

Lees verder

Oegstgeest aan de Rijn wordt mooier en mooier. Een rondje fotografie in de wijk leverde weer prachtige foto's op!

Lees verder

Dobberen op het water, een lange tocht maken over de Kagerplassen of aanleggen bij een terras in het centrum van Leiden. Zou het niet fantastisch zijn als je altijd de keuze hebt om op een mooie dag zo vanuit je eigen buurt of tuin in je boot te stappen?

Lees verder

De informatiebijeenkomst van Kop van Rhijn was een groot succes! Ruim 250 mensen kwamen op de bijeenkomst af. Wat een enthousiasme en een goede sfeer in restaurant Spijs & Wijn!

Lees verder

Voor Kop van Rhijn hebben we een leuk filmpje laten maken om je mee te nemen in de sfeer van de wijk, de fantastische ligging aan het water én om je de prachtige woningen te laten zien. Beleef het mee in ruim 1 minuut!

Lees verder

Het is zover: de verkoop van de woningen van Kop van Rhijn is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

We zijn een stap verder met Villa Eiland Rhijnoever! We hebben de concept plattegronden van de prachtige 2 onder 1 kap en vrijstaande villa's online gezet. Bekijk ook de eerste gevelbeelden.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?