Logo Logo

In het voorjaar 2018 brengen we de eerste fase van totaal 44 vrijstaande en 2 onder 1 kapwatervilla’s van Villa Eiland Rhijnoever in verkoop. Tijd dus om je deelgenoot te maken van onze prachtige plannen voor deze unieke locatie.

Lees verder

Oegstgeest aan de Rijn wordt een prachtig nieuw plan rijker; het bijzondere nieuwe Buitenplaats Rijnweijde! Achter de schermen zijn wij volop bezig met het uitwerken van het plan en de bijbehorende planning.

Lees verder

Vol trots laten we je de concept impressies van Kop van Rhijn zien! Deze afbeeldingen zijn nog niet af maar geven al wel een goed beeld hoe mooi de Grachtenpanden, Boothuizen en Watervilla’s straks worden.

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

De bouw van de 53 woningen in fase 1 van ParkSingel fase 1 nadert zijn voltooiing. Woensdag heeft Dura Vermeer namelijk de eerste 3 woningen opgeleverd.

Lees verder

Rabobank Leiden-Katwijk organiseert de Rabo Woonweken en daar zijn wij met Kop van Rhijn aanwezig! Je bent zaterdag 7 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom op het Rabobank kantoor in Oegstgeest. Kom je langs?

Lees verder

We kijken terug op een geslaagde start verkoopbijeenkomst voor de 28 villa's van ParkSingel fase 3! Heb je interesse in een van de prachtige villa's? Inschrijven kan nog tot dinsdag 3 oktober om 17.00 uur.

Lees verder

Het is zover: de online verkoop van de 28 villa's van ParkSingel fase 3 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat via een persoonlijk, digitaal inschrijfformulier. Wel zo makkelijk!

Lees verder

Waar staat precies die mooie villa precies? Hoeveel tuin zit er achter de woning? Waar kijk je aan de voorkant op uit? Alle woningen van ParkSingel fase 3 staan nu in een interactieve kavelkaart. Bekijk de ligging en klik door naar het huis voor meer informatie!

Lees verder

Mariska is al lange tijd de creatieve kracht achter Studio Mariska Jagt. Speciaal voor ParkSingel fase 3 hebben we Mariska gevraagd om woonstijlen en inspiratieplattegronden te maken en deze op dusdanige wijze in te richten, dat de potentie van de huizen optimaal tot haar recht komt en jij jezelf bij wijze van spreken al in de keuken ziet staan. Wij vroegen Mariska wat haar inspireerde voor de villa's van ParkSingel.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?