Logo Logo

We hebben goed nieuws over de 43 prachtige villa's van Villa Eiland Rhijnoever! De prijsindicatie is bekend en de architect heeft sfeervolle woningschetsen gemaakt. De verkoop staat gepland voor de zomer van 2018. Meld je aan als belangstellende voor het woningtype van jouw voorkeur en blijf op de hoogte!

Lees verder

Lekker buitenspelen. In Oegstgeest aan de Rijn kan het overal. Nu al en in de toekomst komen er nog meer speelplaatsen. John van Zwieten is landschapsontwerper bij Hollandschap. Dit bureau heeft bedacht hoe het openbare gebied ingericht wordt. Ontdek alles over de speelplaatsen van Oegstgeest aan de Rijn.

Lees verder

Even was het stil rondom Kop van Rhijn. Maar stil hebben we niet gezeten. In tegendeel. Achter de schermen is hard gewerkt om nog voor de zomer in verkoop te kunnen.

Lees verder

Donderdag 8 maart is de bouw van de fietsbrug tussen Oegstgeest aan de Rijn en ‘t Duyfrak gestart. Een mooi moment, want de Navigator - officieel de Joop van der Reijden-brug - verbindt straks de nieuwbouwwijken.

Lees verder

Goed nieuws voor iedereen die 'achter het net heeft gevist' voor een 2 onder 1 kapvilla in ParkSingel. Wegens het succes van fase 1 en 2 komen er nog eens 2 prachtige 2 onder 1 kapvilla's aan de Oude Rijnsburgerweg. Interesse? Lees snel verder!

Lees verder

BPD heeft de appartementen boven het toekomstige winkelcentrum van Oegstgeest aan de Rijn verkocht aan belegger IBP.

Lees verder

Er gebeurt veel in Oegstgeest aan de Rijn en de wijk wordt mooier en mooier! Fotograaf Dirk van Egmond maakte weer prachtige foto's.

Lees verder

In de zomer van 2018 brengen we de eerste fase van totaal 43 vrijstaande en 2 onder 1 kapwatervilla’s van Villa Eiland Rhijnoever in verkoop. Tijd dus om je deelgenoot te maken van onze prachtige plannen voor deze unieke locatie.

Lees verder

Oegstgeest aan de Rijn wordt een prachtig nieuw plan rijker; het bijzondere nieuwe Buitenplaats Rijnweijde! Achter de schermen zijn wij volop bezig met het uitwerken van het plan en de bijbehorende planning.

Lees verder

Goed nieuws! Er is weer een mijlpaal in Oegstgeest aan de Rijn bereikt. Vandaag zijn de brieven op de post gedaan met het fantastische nieuws dat de 28 villa's van ParkSingel fase 3 definitief gebouwd gaan worden.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?