Feest op de bouwplaats van Rhijnhoeve fase 2

27 september '23

De bouw van de 19 woningen in Rhijnhoeve fase 2 in Oegstgeest aan de Rijn is in volle gang. Nog even en de bewoners kunnen hun huis betrekken. De realisatie van de wijk Oegstgeest aan de Rijn startte 15 jaar geleden en nu is, op 2 appartementengebouwen na, voltooid. Alle reden voor een feestje toch?

Een prachtige wijk die nu bijna compleet is

15 jaar geleden is hier gestart met het realiseren van deze prachtige waterstad, waar inmiddels bijna 1200 woningen gebouwd zijn. Dit is een intensief proces geweest waar veel mensen bij betrokken zijn geweest en met een warm hart aan deze wijk hebben gewerkt. Om te vieren dat de wijk, met de bouw van de 19 woningen in Rhijnhoeve fase 2 bijna voltooid is, was er onlangs een feestje op de bouwplaats.

De aanwezige wethouder (Elfred Bus) noemt Oegstgeest aan de Rijn een prachtige wijk die nu bijna compleet is. Hij is blij dat de woningen in deze fase een charmante uitstraling hebben en gecombineerd zijn met slimme keuzes op het gebied van duurzaamheid. Dit sluit goed aan bij de stappen richting een duurzamer dorp.

Over Rhijnhoeve

Rhijnhoeve bestaat uit 19 woningen die direct aan de Oude Rijn liggen. De woningen liggen tussen de Oude Rijn en de nog te graven Binnenrijn met Park Landskroon om de hoek. De togen in het metselwerk boven ramen en deuren, charmante roedeverdelingen in de ramen, luiken, luifels, overstekende dakranden en toepassing van luxe materialen, geeft Rhijnhoeve de uitstraling die past bij deze plek.

Ook wonen in Oegstgeest aan de Rijn?

Alle gezinswoningen in Rhijnhoeve zijn verkocht. In het naastgelegen appartementengebouw zijn nog enkele appartementen en een penthouse te koop. Interesse? Bekijk het woningaanbod voor de beschikbaarheid.

  Vragen? Neem contact met ons op
  Interesse? Bekijk het woningaanbod