Gezellig feestje op de bouwplaats

28 juni '16

Gisteren was het feest in Oegstgeest aan de Rijn, omdat de laatste 11 woningen van deelgebied Rhijnwaeter (fase 2) vanaf eind juni worden opgeleverd en daarmee dit gedeelte van de wijk met totaal 41 woningen af is. Wij overhandigden samen met Wethouder Wendelien Tönjann van de gemeente Oegstgeest symbolisch de sleutel aan een van de kopers van Rhijnwaeter fase 2. Na afloop van de officiële handeling vierden de huidige bewoners van Rhijnwaeter het feestje mee.

Oegstgeest

Na het welkomstwoord, overhandigde wethouder Tönjann symbolisch de eerste sleutel aan een van de kopers in de vorm van een grote chocoladesleutel. De viering werd extra feestelijk toen de 11 kopers met ‘confetti shooters’ schoten. Het feestje stond ook in het teken van kennismaken. Tijdens de aansluitende borrel en barbecue kregen de kopers alle ruimte om nader met elkaar kennis te maken en de huidige bewoners van Rhijnwaeter fase 1 te ontmoeten. Wij kijken terug op een hele geslaagde middag!

Meer foto's op Facebook

Ben je nieuwsgierig naar meer foto's van deze gezellige middag? Bekijk ze op de Facebookpagina van Oegstgeest aan de Rijn.

Oegstgeest