Winkelcentrum

Het winkelcentrum is een aanwinst!

18 september '18

Oegstgeest aan de Rijn heeft al een brede basisschool, er is een kinderopvang, een muziekschool en een kunstenaarsvereniging. Binnenkort kun je in het waterstadje ook naar de supermarkt, kapper, bakker, drogist of een "vette" hap halen! Het winkelcentrum met rijke Oegstgeester uitstraling en mooie aangelegde omgeving is een aanwinst!

De voorzieningen komen bij de entree van Oegstgeest aan de Rijn aan de Oude Rijnsburgerweg en het Rustenburgerpad. Handig! Als je uit het werk komt, haal je eerst even boodschappen voordat je doorrijdt naar huis. Of combineer de dagelijkse boodschap met de kinderen uit school halen.

image alt

Deze winkels komen er in Oegstgeest aan de Rijn

In een persbericht van vorig jaar lieten we weten dat vastgoedbelegger Annexum de nieuwe eigenaar van circa 2.500 m2 winkelruimte is geworden. Inmiddels zijn 5 van de 6 winkelruimten nagenoeg verhuurd aan de Jumbo, het Kruidvat, Bakkerij den Dulk, horecagelegenheid De Heeren van Katwijck en kapper Moments for Hair. Op 1 oktober 2018 worden de winkels aan de ondernemers opgeleverd, waarna ze direct aan de slag gaan en je eind dit jaar terecht kunt bij deze winkeliers.

Een levendig hart voor Oegstgeest aan de Rijn

Zowel BPD als Annexum zijn heel blij met deze ontwikkeling. Theo van der Plas, Senior Ontwikkelingsmanager bij BPD verwoordt het mooi: “Met deze voorzieningen geven we de wijk een levendig hart. Een grote meerwaarde, want naast dat het de bewoners het leven makkelijker maakt, draagt zo’n plek - waar alle voorzieningen samenkomen - bij aan de het fijne buurtgevoel. Hier ontmoet je buren, zie je geregeld dezelfde gezichten en maak je een praatje met de mensen achter de kassa.”

Ook aantrekkelijk voor mensen van buitenaf

Theo verwacht dat het winkelcentrum ook een aantrekkingskracht heeft op mensen die over de Oude Rijnsburgerweg rijden. “Het winkelcentrum ligt pal langs deze doorgaande route en parkeren kan gemakkelijk op de grote parkeerplaats voor de deur. Ook is er volop gelegenheid om je fiets te stallen. Dit is weer fijn voor mensen uit de wijk Duyfrak. Zij nemen straks de fietsbrug en zijn in no time in Oegstgeest aan de Rijn.”

Wie wordt de 6e huurder?

Er is nog één winkelruimte te huur. We zijn heel benieuwd wie zich bij de 5 ondernemers aansluit en Oegstgeest aan de Rijn gaat verrijken. Zodra er een naam bekend is, laten we dit natuurlijk direct weten. Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws in Oegstgeest aan de Rijn? Schrijf je dan in als belangstellende.

Ook wonen in Oegstgeest? Bekijk het woningaanbod!
Vragen? Neem contact op!