Kan ik deze woning kopen?

17 september '18

[ADVERTENTIE] Je bent eruit. Je hebt de website in de gaten gehouden, alle nieuwsbrieven ontvangen en een Mijn Eigen Huis account aangemaakt: in deze nieuwbouwwijk wil je wonen. Je hebt zelfs al een specifiek bouwnummer op het oog! Maar... kan je deze woning wel kopen? Het is tijd om je te oriënteren op een hypotheek. Goed nieuws: Rabobank heeft een tijdelijk actietarief voor de hypotheek.

Online oriënteren

Hoeveel zou je eigenlijk kunnen lenen? Om dit te berekenen zijn er verschillende online tools te vinden, van diverse hypotheekverstrekkers. De ontwikkelaar van Kop van Rhijn is een dochteronderneming van de Rabobank. Met trots kunnen wij dan ook melden dat de Rabobank de beste online oriëntatie voor een hypotheek heeft (bron: WUA onderzoek april 2018). 

Actietarief Rabobank Hypotheken

Tijdelijk aanbod Rabobank: 20 jaar korting

Profiteer nu van een extra scherpe hypotheekrente bij de Rabobank. Dit tijdelijke rente aanbod geldt alleen bij een rentevaste periode van 20 jaar. Voor Kop van Rhijn staan de financieel adviseurs van Rabobank voor je klaar. Een oriëntatiegesprek is vrijblijvend en gratis. Bekijk alle actievoorwaarden en start gelijk je hypotheekberekening! Let op: Dit aanbod is geldig tot 14 oktober 2018.

Start je persoonlijke hypotheekberekening
Meer nieuws? Ga naar het nieuwsoverzicht
Wat zou ik kunnen lenen? Online hypotheek berekenen