Wat gaat er rondom Rhijnhoeve fase 2 gebeuren?

19 juli '22

Er is volop beweging in en rond de wijk Rhijnhoeve in Oegstgeest. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met het universiteitsterrein dat volop in ontwikkeling is? Komt er nog een vervolgfase en zo ja, komt ook jouw favoriete woningtype nog in het aanbod? Met dit nieuwsbericht brengen we je van de laatste stand van zaken op de hoogte. Benieuwd? Lees dan snel verder.

image alt

Het Universiteitsterrein

De Universiteit Leiden is de afgelopen jaren bezig geweest met het maken van plannen voor het universiteitsterrein aangrenzend aan Oegstgeest aan de Rijn, hiervoor heeft de Universiteit een Bestemmingplan Wijziging ingediend. Het college van burgemeester en wethouders heeft bekend gemaakt dat de raad op 28 april 2022 het (herstelbesluit) bestemmingsplan Nieuw-Rhijngeest Zuid (wonen) heeft vastgesteld.

Wil je meer informatie of heb je vragen hierover? Dan verwijzen wij je naar de gemeente Oegstgeest of klik op de volgende button naar de online omgeving over Bestemmingsplan Nieuw Rhijngeest.

Meer informatie over het bestemmingsplan
image alt

De laatste fase komt eraan!

Naast alle ontwikkelingen op het universiteitsterrein is BPD achter de schermen druk bezig met de volgende fase in Rhijnhoeve. Naar verwachting gaan wij in het vierde kwartaal van 2022 in verkoop met de 24 koopappartementen van Rhijnkade. In de komende periode zullen wij hier meer over kunnen communiceren.

Na de 24 koopappartementen volgt een appartementencomplex met huurwoningen. Over de planning, de aanbieder en toewijzing van de huurwoningen is op dit moment nog niets bekend. Zodra er meer informatie beschikbaar komt, delen wij deze informatie natuurlijk meteen op onze website. Wil je hiervan automatisch op de hoogte worden gehouden? Laat dan onderaan deze pagina je e-mailadres achter om je in te schrijven voor de digitale nieuwsbrief.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Weten wat er verder speelt? Bekijk alle nieuwsberichten