Verkoop Rhijnkade gestart!

19 juni '23

Het is zover: de verkoop van Rhijnkade is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot woensdag 28 juni 15:00 uur. Donderdag 29 juni worden de woningen toegewezen.

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van Rhijnkade, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen, totaal kun je dus maximaal 5 bouwnummers als voorkeur doorgeven. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot woensdag 28 juni 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. 

Ga naar de woningen
22 juni 2023

Save The Date: Start verkoop event op donderdag 22 juni

Kom jij langs op donderdag 22 juni tussen 18.00 en 20.00?

Kom jij naar het start verkoop event op donderdag 22 juni?

Een huis kopen? Dat doe je natuurlijk niet zomaar! Voor iedereen die geïnteresseerd is in Rhijnkade bieden wij op donderdag 22 juni tussen 18.00 en 20.00 uur de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de aannemer en de makelaar. Daarnaast is ook de Rabobank aanwezig om financiële vragen te beantwoorden. Het start verkoop event vindt plaats op het kantoor van De Leeuw Makelaardij. Gevestigd op de Oegstgeesterweg 30 in Rijnsburg. Interesse? Schrijf je dan alvast in. 

Meld je aan voor het start verkoop event
image alt

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met woensdag 28 juni 15.00 uur. Donderdag 29 juni vindt de toewijzing plaats. Na 15.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je Mijn Eigen Huis account en ontvang je van ons een e-mail.

Meer over de verkoopprocedure

Verkoopdocumenten en contact

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons (088) 712 28 26 of De Leeuw Makelaardij (071) 405 16 30.

Neem contact op
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een nieuwbouwappartement in Rhijnhoeve kopen? Bekijk het aanbod