Maak kennis met Rhijnhoeve

10 maart '21

Met het lanceren van deze website is het startsein gegeven! Vanaf nu gaan we meer over Rhijnhoeve in Oegstgeest aan de Rijn bekend maken. Zo weet je wat je kunt verwachten als de verkoop start. Zoals het er nu naar uitziet, is dat in het derde kwartaal van 2021. Daar kijken we enorm naar uit, want dit is nou echt zo’n nieuwbouwplan dat we met veel trots aan iedereen willen laten zien.

Wonen tussen de Oude Rijn en de Binnenrijn

Allereerst is de locatie geweldig. Wie wil er nou niet wonen tussen Oude Rijn en de Binnenrijn in een boomrijke omgeving met Park Landskroon om de hoek? De relatie met het water is groot. Je kijkt eropuit en een groot deel van de 2 onder 1 kapwoningen heeft zelfs een tuin direct aan de Oude Rijn. De omliggende bebouwing bestaat voornamelijk uit villa’s, dus vonden we het logisch deze buurt ook de allure van een villawijk mee te geven. Dat zie je terug in de inrichting van de openbare ruimte én de architectuur.

image alt

Rijke architectuur met veel mooie details

Van Manen architecten staat bekend om de rijk gedetailleerde, ietwat romantische architectuur en het werken met hoogwaardige materialen. Dat past hier goed. Elke woning heeft wel iets wat hem aantrekkelijk maakt. Bekijk de voorlopige impressies en ontdek steeds meer details. Wij zijn erg gecharmeerd van de luiken en luifels, togen in het metselwerk boven ramen en deuren, charmante roedeverdelingen in de ramen en overstekende dakranden. En jij?

Bekijk de woningtypes
image alt

Het woningaanbod

In Rhijnhoeve komen 47 prachtige nieuwbouwwoningen op ruime kavels. Alle woningen hebben een worden luxe afgewerkt. Het aanbod in een notendop:

  • 30 eengezinswoningen
  • 16 ruime 2 onder 1 kapwoningen
  • 1 (half)vrijstaande woning

Lees op je gemak vast de beschrijving per type door. De ontwikkeling Rhijnhoeve is nog in volle gang. In de komende periode komt er steeds meer en concretere informatie op de website en kun je steeds gerichter een keuze maken en je woondroom waarmaken.

Schrijf je vrijblijvend in voor Rhijnhoeve

Ben je na het lezen van dit bericht enthousiast geworden over Rhijnhoeve en wil je op de hoogte blijven? Laat je NAW gegevens achter bij jouw favoriete woningtype of maak direct een Mijn Eigen Huis account aan. Je ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat we weten waar jouw interesse ligt. Een account aanmaken is een belangrijke stap als jij interesse hebt in het Rhijnhoeve.

Bekijk de woningtypes
Een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op
Wonen in Rhijnhoeve? Bekijk het woningaanbod