Definitieve exterieur impressies Rhijnhoeve staan online

24 juni '21

Eerder konden wij jullie al de conceptplattegronden en interieurimpressies tonen. Inmiddels hebben we ook de beelden van de buitenkant van de woningen afgerond en het resultaat mag er zijn. Alle impressies bekijk je bij het woningaanbod. Wat is jouw favoriete woning?

image alt

Meld je aan als belangstellende

In juli start de verkoop van Rhijnhoeve. De definitieve impressies zijn nu zichtbaar bij het woningaanbod en geven jou alvast een idee over hoe de woningen er straks van binnen en buiten uitzien. Zie jij jezelf hier wel wonen? Meld je dan vrijblijvend aan als belangstellende voor jouw favoriete woningtype(s). Vanaf dan krijg je automatisch het laatste nieuws in je mailbox en hoor je als eerste wanneer de verkoop start!

Bekijk de woningen
image alt

Een goede eerste indruk

De impressies geven een eerste indruk van de mogelijkheden van jouw nieuwe woning. Uiteraard kun je de woning helemaal zelf inrichten en stylen. Om een mooi beeld te geven van hoe de wijk er uit kan zien zijn op de impressies soms meerwerk of zelf aangebrachte wijzigingen te zien. Vanaf start verkoop vind je in de verkoopstukken alle details van jouw woning.

  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk de woningen