De interieurimpressies en concept plattegronden zijn gereed

21 juni '21

Ben jij benieuwd hoe de woningen in Rhijnhoeve er van binnen uit kunnen zien? Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom hebben we een aantal interieurimpressies en ingerichte plattegronden laten maken. Kijk je mee?

image alt

Een goede indicatie

Omdat we het belangrijk vinden om je zoveel mogelijk informatie te geven bij de oriëntatie op een nieuwe woning, wachten we niet met communiceren op de definitieve plattegronden. Daarom zijn de conceptplattegronden per woningtype van Rhijnhoeve nu beschikbaar. Zo krijg je alvast een goede indicatie van hoe de woningen zijn ingedeeld. Je kunt ze bekijken op de pagina Woningen bij jouw favoriete type. Het zijn nog conceptversies, dus er kunnen hier en daar nog wat kleine wijzigingen voorkomen in de plattegronden. Zodra de plattegronden definitief zijn en per bouwnummer online staan informeren we je daar natuurlijk over!

Bekijk de woningtypes
image alt

Planning start verkoop

Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor de start verkoop en wij hebben goed nieuws. Zoals het er nu naar uitziet kunnen wij in juli 2021 in verkoop met de 44 woningen. Ben jij al ingeschreven als belangstellende voor Rhijnhoeve? Dan houden we jou op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Impressies

Belangrijk om te weten is dat er bij de impressies gebruik is gemaakt van enkele meerwerkopties en eigen aanpassingen. Dit om een mooi beeld te geven van de mogelijkheden.

  Bekijk de woningtypes
  Naar het nieuwsoverzicht