Zo bereik je Rhijnhoeve

Rhijnhoeve ligt aan de Rhijnhofweg in het populaire Oegstgeest aan de Rijn. Vanaf het noorden gezien, komt Rhijnhoeve net even voorbij Park Landskroon. Aan de ene kant van de buurt loopt de Binnenrijn en andere kant ligt de Oude Rijn. Je zou hier maar wonen… dan is thuiskomen direct ontspannen! Je auto parkeer je in één van de parkeerhoven of op je eigen oprit. Voor iedereen is in ieder geval één privéparkeerplaats beschikbaar.

Genieten van het water om je heen

Mocht je een bootje hebben, dan zit je hier goed. Sommige woningen hebben een eigen ligplaats. Stap straks in je bootje en koers richting het gezellige Leiden of de het Valkenburgse Meer. Het is maar een suggestie, je kunt hiervandaan echt alle kanten op. Sowieso raden we je aan de Oude Rijn te bevaren en Oegstgeest aan de Rijn vanaf het water te bewonderen. Het is zo mooi hier.

Snel op weg

Rhijnhoeve ligt het de zuidelijke punt van Oegstgeest aan de Rijn. Om je een idee te geven, ter hoogte van Corpus. Dat betekent dat je hier op een perfect bereikbare plek woont. Zowel de A44 als de N206 bereik je snel, waardoor je zo in Leiden, Katwijk aan Zee en Den Haag bent.

Een vraagje? We helpen je graag verder
Shoppen, sporten en sushi? Bekijk alle voorzieningen