Nieuw Rhijnzicht
Logo Logo

Wonen in de wijk Nieuw Rhijnzicht

Je komt thuis, haalt de kinderen uit school. Nog even snel een boodschap voor vanavond en dan wandel je terug naar huis. Om je heen zie je veel groen en overal zijn er doorkijkjes naar het water. Een glimlach verschijnt op je gezicht als je bedenkt hoe jullie straks met het hele gezin nog even een stukje gaan varen op de Oude Rijn. Ja, het is fijn wonen in Nieuw Rhijnzicht!

Architectuur en opzet

Nieuw Rhijnzicht heeft twee gezichten. Een deel van de architectuur is geïnspireerd op het Wilhelminapark en omgeving in oud-Oegstgeest. De havenappartementen en grachtenpanden hebben daarentegen een industriële pakhuisuitstraling. Kortom, variatie is het sleutelwoord van deze charmante nieuwe buurt in Oegstgeest aan de Rijn.  

Nieuwbouwaanbod Nieuw Rhijnzicht

Er komen circa 170 huizen en appartementen in Nieuw Rhijnzicht. Zoek je een appartement waarbij comfort en gemak de sleutelwoorden zijn? Maak kennis met de 32 appartementen die boven de winkels van Oegstgeest aan de Rijn worden gebouwd. Dit gebouw vormt de entree van Oegstgeest aan de Rijn.

Variatie

In Nieuw Rhijnzicht komen 74 Stadswoningen, Parkrandwoningen, twee-onder-een-kap-woningen en geschakelde villa’s met de tuin aan het water. De variatie in woningtypen is groot door de architectuur én de woonoppervlaktes. Je vindt het straks allemaal in Oegstgeest aan de Rijn. En het leuke is, elk nieuwbouwhuis en elke woonplek heeft iets wat hem bijzonder maakt. 

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?