Opgeleverd

Wonen in de wijk Nieuw Rhijnzicht

Je komt thuis, haalt de kinderen uit school. Nog even snel een boodschap voor vanavond en dan wandel je terug naar huis. Om je heen zie je veel groen en overal zijn er doorkijkjes naar het water. Een glimlach verschijnt op je gezicht als je bedenkt hoe jullie straks met het hele gezin nog even een stukje gaan varen op de Oude Rijn. Ja, het is fijn wonen in Nieuw Rhijnzicht!

Nieuw Rhijnzicht in aanbouw

Nieuw Rhijnzicht heeft twee gezichten. Een deel van de architectuur is geïnspireerd op het Wilhelminapark en omgeving in oud-Oegstgeest. De havenappartementen en grachtenpanden hebben daarentegen een industriële pakhuisuitstraling. Kortom, variatie is het sleutelwoord van deze charmante nieuwe buurt in Oegstgeest aan de Rijn.

100% verkocht

In Nieuw Rhijnzicht komen 74 Stadswoningen, Parkrandwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en geschakelde villa’s met de tuin aan het water. De variatie in woningtypen is groot door de architectuur én de woonoppervlaktes. Je vindt het straks allemaal in Oegstgeest aan de Rijn. En het leuke is, elk nieuwbouwhuis en elke woonplek heeft iets wat hem bijzonder maakt. Inmiddels zijn alle woningen verkocht en in aanbouw.

Grachtenpanden

Nieuw Rhijnzicht gemist?

Heb je dit plan gemist maar wil je hier toch graag wonen? Kijk dan eens naar het woningaanbod in de andere wijken van nieuwbouwplan Oegstgeest aan de Rijn.

Meer weten? Neem contact op
Ook graag wonen in Oegstgeest a/d Rijn? Bekijk al het woningaanbod