Sfeerbeeld Kop van Rhijn

Kop van Rhijn wordt heel bijzonder

Direct aan de Oude Rijn, de Binnenrijn en het haventje bij de entree van Oegstgeest aan de Rijn komt de Kop van Rhijn. Het wordt steeds duidelijker: deze nieuwste ontwikkeling op één van de mooiste plekjes van de nieuwbouwwijk wordt echt bijzonder!

Even was het stil van onze kant. Dat wil niet zeggen dat we stil hebben gezeten. Integendeel. Er is veel werk verzet samen met Architectenbureau Van Manen en daarom kunnen we je nu de prachtige, nieuwe schetsen laten zien. Daarbij vertellen we je welk typen woningen er precies komen én leggen we uit waardoor we wat vertraging hebben opgelopen.

Nieuwe naam, logo en een eigen website

Kop van Rhijn heette eerst ‘Nieuw Rhijnzicht fase 2’. Wij zijn echter van mening dat zo'n uniek plan met een eigen karakter en identiteit op zichzelf moet staan. De nieuwe naam, nieuw logo en eigen website stralen de allure uit die past bij een project met deze ligging en kwaliteiten. Bekijk de website op je gemak. Je vindt er veel nieuwe informatie.

Logo

Waarom zijn we vertraagd?

Het kan zijn dat je je al lange tijd geleden hebt ingeschreven. Misschien dat je je zelfs wel afvraagt of het er ooit nog van gaat komen. Daar kunnen we duidelijk over zijn: zeker! En hoe. Het wordt fantastisch! We hebben wat vertraging opgelopen doordat de brug tussen Oegstgeest en Valkenburg is verplaatst. Vervelend, maar wel met een gunstige bijkomstigheid: het toekomstige haventje ligt door de wijziging pal tegen de Kop van Rhijn. Een grote meerwaarde.

Boothuizen

Vorderingen in het ontwerp

De architect heeft zich verder over het ontwerp gebogen. Zoals je op de schetsbeelden kunt zien, heeft hij zich overduidelijk laten inspireren door de karakteristieke Amsterdamse pakhuizen. Kijk maar naar de grote staande ramen met luiken en Franse balkons, de kapvormen, details in het metselwerk, de ver uitkragende balkons en de hijsbalken die vroeger voor het verhuizen werden gebruikt om de smalle Amsterdamse trappen te mijden.

Het woningaanbod

We kunnen je straks een heel gevarieerd aanbod van appartementen, penthouses, grachtenpanden, boothuizen en watervilla’s bieden. We zetten het hier voor je op een rij, maar bekijk vooral het woningaanbod en ontdek waar jij jezelf al ziet wonen.

» Naar het woningaanbod

Nieuwbouwwoningen met tuin

  • ‘Watervilla’ met eigen parkeerplaats en tuin op het zuiden aan de Binnenrijn
  • ‘Watervilla special’ ligt op de hoek van de Oude Rijn en Binnenrijn en heeft 4 woonlagen
  • ‘Boothuis Dok’ is een schitterende woning met eigen boothuis onder het huis
  • ‘Grachtenpand Kade’ is een vierlaags grachtenpand met tuin aan de Oude Rijn

Nieuwbouwappartementen en penthouses

  • Appartementen Kaai aan de Binnenrijn met balkon op het zuiden (ca. 101 en 125 m2)
  • Penthouses Kaai aan de Binnenrijn met 3 dakterrassen (ca. 175 m2)
  • Appartementen Kaai direct aan de Oude Rijn met balkon op het westen (ca. 125 en 155 m2)
  • Penthouses Kaai direct aan de Oude Rijn met 3 dakterrassen (ca. 221 m2)
Appartementen
Appartementen

Meld je (opnieuw) aan als belangstellende

Meld je opnieuw aan als belangstellende via het woningtype waar je voorkeur naar uitgaat. Dan weten we dat je nog geïnteresseerd bent en kunnen we je heel gericht relevante informatie sturen.

  Neem contact met ons op
  Meer over het woningaanbod