Watervilla's

Hoe verloopt de verkoopprocedure?

Donderdag 14 juni start de online verkoop van de  64 woningen van Kop van Rhijn. Heb je interesse in één van deze schitterende woningen? Lees dan verder hoe jij straks eigenaar kan worden.

1) Inzage in de verkoopstukken

Heb je je aangemeld als belangstellende bij één van de woningtypen? Dan sturen wij je op donderdag 14 juni rond 17.00 uur een nieuwsbrief met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de verkooptekeningen, mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor sanitair en keuken er standaard in de woningen komt. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen. 

2) Financiële check

Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers van Kop van Rhijn? Dan ontvangen wij graag (nadat de online verkoop is gestart) je financiële check. Een financiële check is een brief van een financieel adviseur zoals je bank of hypotheekverstrekker. Met een financiële check maak je meer kans op een woning in Kop van Rhijn. Bij het toewijzen van de woningen waarbij meerdere kandidaten zicht hebben ingeschreven op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Meer informatie over de financiële check lees je hier!

3) Informatiebijeenkomst

Tijdens de inschrijfperiode organiseren wij op vrijdag 15 juni (17.00 - 19.00 uur) een informatiebijeenkomst bij restaurant Spijs & Wijn in Valkenburg. Op deze middag zijn wij aanwezig voor al jouw vragen en heb je de gelegenheid door de Rabobank een financiële check te laten doen.

4) Inschrijven en financiële check uploaden

Na de informatiebijeenkomst heb je tot donderdag 28 juni om 17.00 uur de tijd om je in te schrijven voor jouw 5 meest favoriete woningen in Kop van Rhijn. Ook kun je je financiële check uploaden in je Mijn Eigen Huis account.

5) Toewijzing

De toewijzing vindt (bij meerdere kandidaten op hetzelfde bouwnummer) plaats op basis van een financiële check. Deze upload is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren voor jouw favoriete woning(en) doorgeeft.

6) Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt uiterlijk donderdag 5 juli van ons een bericht. Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt één van de verkopers contact met je op voor een adviesgesprek. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan ontvang je hiervan via een nieuwsbrief bericht en zie je dit in jouw Mijn Eigen Huis account. Je wordt automatisch op de reservelijst geplaatst. Na het adviesgesprek hebben de optanten de tijd om alle stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de verkoper te stellen. Ga je over tot aankoop? Dan stellen we de overeenkomsten op en kun je deze ondertekenen.

Heb je vragen? Neem contact met ons op
Staat hier jouw droomwoning? Bekijk het woningaanbod