Vrij wonen op je eigen eiland in Oegstgeest

Elke dag een beetje een vakantiegevoel. Dat beloven we! Want als je op het Eiland van Oegstgeest woont aan de Oude Rijn, voel je je vrij. Vrij omdat de kavels ruim zijn en je overal verbonden bent met het water. Vrij door de grootte van de villa’s én vrij doordat je kunt genieten van de rust en het water. Kies jij voor een heerlijk leven op het Eiland van Oegstgeest?

image alt

Meer je eigen boot aan bij je huis

Het gros van de villa’s heeft een tuin aan het water. Maar ook als je ervoor kiest om midden op het eiland te wonen, kun je je boot vaak kwijt op loopafstand in de Binnenrijn want bijna alle woningen hebben een eigen ligplaats. Ben je straks eilandbewoner, dan leef je totaal ontspannen. Je overbrugt alleen het water als je op het eiland woont of op bezoek komt. Veilig, rustig en geborgen.

image alt

Stijlvolle jaren 20-architectuur

Op het Eiland van Oegstgeest komen 11 vrijstaande villa’s en 40 geschakelde villa’s. De prachtige villa’s hebben de signatuur van statige woningen uit de jaren 20. Wit gekeimde gevels, zwarte dakpannen en houtwerkaccenten geven het plan allure. De speelse en wisselende kapvormen brengen variatie in de eenheid. Walter Zeinstra van ZVA Architecten heeft net als in Parksingel Fase 3 weer iets prachtigs neergezet.

  Bekijk de planning
  Naar het woningaanbod