Verkoop Eiland van Oegstgeest gestart!

26 oktober '20

Het is zover: de verkoop van Eiland van Oegstgeest is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot woensdag 4 november 17.00 uur. Vrijdag 6 november worden de woningen toegewezen.

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van Eiland van Oegstgeest, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen, totaal kun je dus maximaal 5 bouwnummers als voorkeur doorgeven. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot woensdag 4 november 17.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. 

Ga naar de woningen
image alt

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met woensdag 4 november 17.00 uur. Vrijdag 6 november vindt de toewijzing plaats. Na 17.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je Mijn Eigen Huis account en ontvang je van ons een e-mail. 

Vragen?

Het team van Buitenplaats Rijnweijde staat de komende weken klaar om al jouw vragen rondom de woningen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons zoals altijd telefonisch, per chat of mail te bereiken tijdens de reguliere openingstijden. Ook kun je telefonisch contact opnemen met De Leeuw Makelaardij via 071 - 405 16 16.