Opgeleverd

Lancering Eiland van Oegstgeest

12 augustus '20

Oegstgeest aan de Rijn krijgt er een prachtig project bij! De afgelopen periode zijn wij achter de schermen hard bezig geweest met het verder uitwerken van het Eiland van Oegstgeest en wij zijn trots op wat we je kunnen presenteren. Een prachtig plan, luxe opgezet en omringt door water. 

image alt

Welkom op het Eiland van Oegstgeest

Samen met Walter Zeinstra van ZVA architecten maakten we het ontwerp. Walter is geen onbekende in Oegstgeest aan de Rijn. Hij bedacht ook Parksingel fase 3 en daarvan zie je straks zeker elementen terug op het Eiland van Oegstgeest. Wit gekeimde gevels, zwarte pannen en houten elementen vormen met elkaar een mooi contrast. Jaren 20-stijl in een modern jasje.

image alt

Wonen aan de Oude Rijn of de Binnenrijn

Luxe en Charme, dat is wat het Eiland van Oegstgeest uitdraagt. Iedereen heeft een ruime tuin en 2 eigen parkeerplaatsen op eigen terrein. En de meerderheid van de mensen die een vrijstaande of geschakelde villa koopt op het Eiland, kan straks een eigen boot aanmeren: soms bij de eigen tuin of op de vrije plekken in de Binnenrijn.

image alt

Is dit jouw woondroom?

Ultiem vrij leven op één van de mooiste plekken van Oegstgeest aan de Rijn wordt op korte termijn realiteit. Is dit jouw woondroom? Bekijk dan snel het woningaanbod en laat bij de woning van je voorkeur je gegevens achter. Dan kunnen we je heel gericht op de hoogte houden.

Bekijk het woningaanbod
image alt

Roer om

Als je Oegstgeest aan de Rijn al een tijdje volgt, weet je dat deze ontwikkeling vroeger Villa Eiland Rhijnoever heette. Een ambitieus plan, maar helaas bleek het niet haalbaar om Villa Eiland te realiseren. Tijd om het roer om te gooien. We bekeken ontwikkelingen met open vizier en begonnen opnieuw met het maken van de plannen. Zonder de charme en luxe van Villa Eiland uit het oog te verliezen, kwamen we met een haalbaar, maakbaar en betaalbaarder plan, dat we gelijk maar een nieuwe naam hebben gegeven.