Opgeleverd

Maak (opnieuw) kennis met Buitenplaats Rijnweijde

30 januari '20

Oegstgeest aan de Rijn wordt nog mooier want Buitenplaats Rijnweijde komt er nu echt aan! De afgelopen periode zijn wij achter de schermen hard bezig geweest met het verder uitwerken van Buitenplaats Rijnweijde en wij zijn trots op wat we je kunnen presenteren. Een groen plan met verschillende woningtypes. Vrijstaande, 2 onder 1 kap en Herenhuizen met klassieke architectuur in een ruime, groene omgeving. Ben jij benieuwd naar hoe Buitenplaats Rijnweijde er uit gaat zien? Wij hebben een animatie laten maken en nemen je graag mee door de wijk!

image alt

Interesse? Schrijf je in!

Zie jij jezelf wel in Buitenplaats Rijnweijde wonen en wil je niets missen? Laat je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype of maak direct een Mijn Eigen Huis account aan door op het hartje van jouw favoriete woningtype te klikken. Wij houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen in Oegstgeest aan de Rijn en Buitenplaats Rijnweijde. Je ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Een account aanmaken is een belangrijke stap als jij interesse hebt in Buitenplaats Rijnweijde.

Bekijk het woningaanbod
image alt

De nieuwe Buitenplaats Rijnweijde

Als jij al vaker op de website bent geweest is het je wellicht opgevallen dat Buitenplaats Rijnweijde er anders uitziet dan wij eerder lieten zien. Waar we eerst veel grote en vrijstaande woningen toonden hebben we in de nieuwe opzet gekozen voor meer variatie in woningtype en groottes. Zo wordt Buitenplaats Rijnweijde haalbaarder en betaalbaarder zonder dat de kwaliteit van wonen achteruit gaat in deze groene en ruim opgezette omgeving. Want dit prachtige plekje Oegstgeest verdient de uitstraling en aandacht die het nu krijgt.

Nog niet definitief

De video en de beelden van Buitenplaats zien er geweldig uit en dat willen wij jullie niet onthouden. Maar het ontwerp is nog niet definitief, wij zijn druk bezig met het verder uitwerken van Buitenplaats Rijnweijde en de woningen. Er kunnen daarom nog wijzigingen gaan plaatsvinden naarmate we verder in het proces komen.

Verwachte planning

Ben jij net als wij enthousiast geworden? Dan ben je natuurlijk ook benieuwd naar de planning. Op dit moment verwachten we in het tweede of derde kwartaal van 2020 te starten met de verkoop. De actuele planning kun je altijd terugvinden op de pagina planning.