Opgeleverd

Koopsommen en plattegronden per bouwnummer online

29 mei '20

De koopsommen en plattegronden van alle bouwnummers staan nu online! Bekijk de bouwnummers bij het woningaanbod. Op de situatiekaart kan je precies zien waar de woningen liggen.

image alt

Nieuwe impressies

Naast de koopsommen en plattegronden hebben wij ook nieuwe impressies. De nieuwe beelden geven een goed beeld van hoe de woningen en de wijk er uit gaan zien. Je ziet de nieuwe impressies bij de verschillende woningtypes, welke is jouw favoriet?

Naar het woningoverzicht

Voordeel bij nieuwbouw

Bij een nieuwbouwwoning zijn de vaste kosten die bovenop de woningprijs komen, lager. Zo betaal je geen overdrachtsbelasting, notariskosten en makelaarskosten. Dit in tegenstelling tot de aanschaf van een bestaand huis. Voordeel dus!

Heb jij al een Mijn Eigen Huis account?

Interesse? Meld je aan bij onder het woningtype of klik op het hartje en maak een account aan voor Mijn Eigen Huis. Dat account heb je bij de start verkoop ook nodig om je voorkeuren aan te geven.

Planning

Op dit moment zijn we bezig met het afronden van de laatste zaken die nodig zijn voor start verkoop zoals de definitieve impressies en verkoopdocumenten. We verwachten half juni in verkoop te gaan, als je jouw interesse hebt achtergelaten bij het woningaanbod dan ontvang je als eerste de informatie zodra er meer bekend is.

  Bekijk het laatste nieuws
  Bekijk de woningen