Jouw nieuwe appartement inclusief keuken, sanitair en tegelwerk

27 juni '23

Ervaar het ultieme woongenot in een gloednieuw appartement aan de Rhijnkade, compleet met een prachtige keuken, luxueus sanitair en tegelwerk. Alles is al voor je geregeld. Hoe fijn is dat? Appartementengebouw Rhijnkade in de prachtige wijk Rhijnhoeve biedt 24 luxe appartementen, compleet met Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen, plus een schitterende keuken van Bruynzeel. Pure luxe! Interesse in een van deze appartementen? Dit is wat je kunt verwachten!

image alt

Bruynzeel Keukens

Bruynzeel Keukens in Leiderdorp is dé keukenpartner van Dura Vermeer in dit project. In de brochures vind je het perfecte keukenvoorstel van jouw favoriete appartement. De deskundige aankoopadviseurs kennen alle details van de verschillende appartementen. Ze stemmen de keukenwensen af met de bouwprofessionals, zodat alles met zorg en precisie wordt geleverd, gemonteerd en aangesloten, volgens de planning.

Bruynzeel biedt niet alleen een passend keukenvoorstel, maar je kunt het ook naar wens aanpassen of zelfs een geheel nieuw ontwerp laten maken. Bruynzeel Keukens neemt je alle zorgen uit handen, zodat jij straks onbezorgd kunt genieten van jouw prachtige nieuwe keuken in dit project.

image alt

Maak kennis met de Atlas keuken

Ontdek de Atlas keuken van Bruynzeel, een keuken die van alle gemakken is voorzien! Het front is in diverse kleuren te verkrijgen, zo kun je altijd een keuken samenstellen die bij jou past. De keuken is voorzien van een set apparaten van Siemens. Zo is de keuken uitgevoerd met een inductiekookplaat met afzuiging, koelvriescombinatie, combi-oven, vaatwasser en kraan. Het kunststof werkblad maakt de keuken helemaal af!

>> Download de keukenbrochure type A
>> Download de keukenbrochure type B
>> Download de keukenbrochure type C
>> Download de keukenbrochure type D
>> Download de keukenbrochure type E

image alt

Sanitair en tegelwerk

Stel je voor: een oase van rust waar je je kunt terugtrekken, even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en weer fris tevoorschijn kunt komen. De deskundigen Van Munster sanitairbedrijf in Gouda of Zwijndrecht staan voor je klaar om je te helpen deze droom werkelijkheid te maken. Koop je een appartement in Rhijnkade dan is het sanitair en tegelwerk van de volgende merken bij de prijs inbegrepen. 

  • sanitair van Villeroy en Boch
  • kranen van Grohe
  • wandtegels Mosa keramiek 30 x 60 cm wit
  • vloertegels Mosa keramiek 60 x 60 cm antraciet

>> Download de sanitair brochure type A, B en E
>> Download de sanitair brochure type C
>> Download de sanitair brochure type D

Andere wensen? Geen probleem!

Met deze hoogwaardige standaardafwerking ben je gegarandeerd van een duurzame inrichting die lang meegaat. Maar natuurlijk begrijpen we dat smaak en persoonlijke voorkeuren verschillen. Heb jij andere wensen voor jouw droombadkamer, keuken of toilet? Geen probleem! Overleg het met de leveranciers, er zijn verschillende mogelijkheden.

image alt

Interesse? Meld je aan!

Het exclusieve appartementencomplex Rhijnkade biedt het beste van twee werelden: wonen te midden van water en op fietsafstand van het levendige stadscentrum van Leiden. Hier geniet je van een prachtige locatie aan de Oude Rijn, met een panoramisch uitzicht en de geborgenheid van de gemeenschappelijke privétuin met zicht op de rivier. Ontdek de diverse woningtypen en laat je verleiden.

Woningen
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een nieuwbouwappartement in Rhijnhoeve kopen? Bekijk het aanbod