Villa Eiland Rhijnoever
Logo Logo

Dobberen op het water, een lange tocht maken over de Kagerplassen of aanleggen bij een terras in het centrum van Leiden. Zou het niet fantastisch zijn als je altijd de keuze hebt om op een mooie dag zo vanuit je eigen buurt of tuin in je boot te stappen?

Lees verder

We zijn een stap verder met Villa Eiland Rhijnoever! We hebben de concept plattegronden van de prachtige 2 onder 1 kap en vrijstaande villa's online gezet. Bekijk ook de eerste gevelbeelden.

Lees verder

De projectmanager van Villa Eiland Rhijnoever is samen met de architect en de aannemer op pad geweest om gevelstenen en dakpannen voor de villa's uit te zoeken. Wat is de juiste sfeer? Welke stenen laten het beste de identiteit zien?

Lees verder

De concept verkavelingskaart van de 43 villa's van Villa Eiland Rhijnoever is gereed. In de kaart is goed te zien hoe het eiland wordt verkaveld en of een villa aan het water ligt of midden op het eiland. Waar zie jij jezelf wonen?

Lees verder

We hebben goed nieuws over de 43 prachtige villa's van Villa Eiland Rhijnoever! De prijsindicatie is bekend en de architect heeft sfeervolle woningschetsen gemaakt. De verkoop staat gepland voor de zomer van 2018. Meld je aan als belangstellende voor het woningtype van jouw voorkeur en blijf op de hoogte!

Lees verder

In het najaar van 2018 brengen we de eerste fase van totaal 43 vrijstaande en 2-onder-1-kapwatervilla’s van Villa Eiland Rhijnoever in verkoop. Tijd dus om je deelgenoot te maken van onze prachtige plannen voor deze unieke locatie.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?