Villa Eiland Rhijnoever
Logo Logo

We nemen gas terug: in Nederland gaan we stoppen met het gebruik van aardgas voor het verwarmen van woningen en bij het koken. De woningen van Villa Eiland Rhijnoever worden niet op het aardgasnet aangesloten.

Lees verder

Als je een huis koopt op Villa Eiland Rhijnoever, mag je wat verwachten. Dus zijn we om de tafel gaan zitten met één van de beste keukenleveranciers die we kennen. De onlangs verbouwde showrooms van ASWA Keukens laten je inspireren en zullen je verrassen.

Lees verder

Jan Groen Tegels is door ons geselecteerd als tegelleverancier. Jasper Keijzer zat al vroeg met ons aan tafel. Hieruit rolde een prettige samenwerking. We begrijpen elkaar en hebben beiden voor ogen hoe bijzonder dit project is en wat je daarvoor uit de kast moet halen.

Lees verder

Het sanitair voor de villa’s in Villa Eiland Rhijnoever wordt geleverd door Plieger. Een prachtig bedrijf met 18 showrooms door heel Nederland. Henri Vermeer is één van de adviseurs met wie jij mogelijk aan tafel zit om jouw wensen te bespreken.

Lees verder

Voor deze plek hebben we hoge ambities. Vandaar dat we EVE Architecten gevraagd hebben hier invulling aan te geven. Edwin van Elk vertelt met veel enthousiasme hoe hij te werk is gegaan.

Lees verder

Dobberen op het water, een lange tocht maken over de Kagerplassen of aanleggen bij een terras in het centrum van Leiden. Zou het niet fantastisch zijn als je altijd de keuze hebt om op een mooie dag zo vanuit je eigen buurt of tuin in je boot te stappen?

Lees verder

We zijn een stap verder met Villa Eiland Rhijnoever! We hebben de concept plattegronden van de prachtige 2 onder 1 kap en vrijstaande villa's online gezet. Bekijk ook de eerste gevelbeelden.

Lees verder

De projectmanager van Villa Eiland Rhijnoever is samen met de architect en de aannemer op pad geweest om gevelstenen en dakpannen voor de villa's uit te zoeken. Wat is de juiste sfeer? Welke stenen laten het beste de identiteit zien?

Lees verder

De concept verkavelingskaart van de 43 villa's van Villa Eiland Rhijnoever is gereed. In de kaart is goed te zien hoe het eiland wordt verkaveld en of een villa aan het water ligt of midden op het eiland. Waar zie jij jezelf wonen?

Lees verder

We hebben goed nieuws over de 43 prachtige villa's van Villa Eiland Rhijnoever! De prijsindicatie is bekend en de architect heeft sfeervolle woningschetsen gemaakt. De verkoop staat gepland voor de zomer van 2018. Meld je aan als belangstellende voor het woningtype van jouw voorkeur en blijf op de hoogte!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?