Villa Eiland Rhijnoever
Logo Logo

Het goede leven van Villa Eiland Rhijnoever

Als je straks op de veranda zit en er in de buitenkeuken wat lekkers wordt bereid, lijkt de rest van de wereld niet te bestaan. Alleen jullie gezin, het schitterende uitzicht en goed eten. Hoewel de waan van de dag hier met gemak achtergelaten kan worden, bestaat hij wel. En dan is het prettig te weten dat Villa Eiland Rhijnoever omringd wordt door goede voorzieningen.

Veilig spelen

Op Villa Eiland Rhijnoever is het veilig spelen. In Park Landskroon is een grote variatie aan speeltoestellen. Daarnaast is de hele wijk ingesteld op stapvoets rijden, alleen voor bestemmingsverkeer. Dat is wel zo’n fijn idee als de kinderen buiten spelen. De wijk wordt heerlijk groen, de hond uitlaten wordt een feestje!

Goede voorzieningen dichtbij

Een avond genieten van een theatervoorstelling in Leiden, winkelen aan de Kempenaerstraat of een balletje slaan bij de Oegstgeester Golfclub? De gezellige centra van Oegstgeest, Leiden, Den Haag en Amsterdam zijn allemaal snel bereikbaar. En ook ten aanzien van de praktische zaken zit je hier goed. Boodschappen doen, naar de dokter en naar school kan allemaal in je eigen wijk.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?