Villa Eiland Rhijnoever
Logo Logo

Wat is jouw droomwoning?

Wijken in ontwikkeling

Villa Eiland Rhijnoever

Rijd over de mooie Rhijnhofweg en steek vlak voor of na Park Landskroon de brug over naar Villa Eiland Rhijnoever. Je waant je in een andere wereld. Wat is dit ongekend mooi. Aan een rustige laan staan 43 vrijstaande villa’s en tweekappers die zo uit het chique Gooi lijken te komen. Zet de auto op je oprit en ga naar binnen. De drukte van de dag laat je zonder enige moeite achter je.

Ultiem genieten van het buitenleven

Stel je toch eens voor hoe heerlijk de zomers hier zijn. De kinderen spelen aan de waterkant en je partner bereidt een maaltijd in de buitenkeuken. Ondertussen ontspan jij met een wijntje en de zon op je gezicht. En als het wat kouder wordt, dan is de veranda dé plek om beschut te zitten, zodat je het heerlijke buitenleven nog wat langer kunt rekken. Haardje aan en genieten maar.

Luxe villa's

Het definitieve ontwerp van de 43 2 onder 1 kap en vrijstaande villa’s wordt binnenkort vastgesteld, de stijl is al bekend. Eén van de mooiste plekjes van Oegstgeest aan de Rijn wordt straks gesierd door landelijke tweekappers en vrijstaande villa’s met spannend vormgegeven rieten daken en diverse wit gekeimde gevels. Ingetogen accenten sieren de nokken. Telkens net iets anders en samen een zeer chic, hoogwaardig geheel.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?