Villa Eiland Rhijnoever
Logo Logo
360°

Wat is jouw droomwoning?

Wijken in ontwikkeling

Villa Eiland Rhijnoever

Rijd over de mooie Rhijnhofweg en steek één van de 2 bruggen over naar Villa Eiland Rhijnoever. Je waant je in een andere wereld. Wat is dit ongekend mooi. Aan rustige lanen staan 43 vrijstaande villa’s en geschakelde villa's die zo uit het chique Gooi lijken te komen. Zet de auto op je oprit en ga naar binnen. De drukte van de dag laat je zonder enige moeite achter je.

Ultiem genieten van het buitenleven

Stel je toch eens voor hoe heerlijk de zomers hier zijn. De kinderen spelen aan de waterkant en je partner bereidt een maaltijd in de buitenkeuken. Ondertussen ontspan jij met een wijntje in de zon. En als het wat kouder wordt, dan is de veranda dé plek om beschut te zitten, zodat je het heerlijke buitenleven nog wat langer kunt rekken. Genieten maar!

Luxe villa's

Kiezen wordt nog lastig, want de architect ontwikkelde zeven typen woningen, die verschillen in grootte en indeling. Om te beginnen kies je voor een geschakelde villa of voor een vrijstaande villa. Bij de vrijstaande villa’s (behalve type G) zijn de kopers vrij om te kiezen uit twee ontwerpstijlen: landelijk of modern. Vervolgens biedt BPD allerlei prachtige opties aan. Daarnaast krijgt elke koper een gesprek met een binnenhuisarchitect van EVE architecten. Samen worden langgekoesterde dromen en gewenste leefstijl in een goed en verrassend advies gevat.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?