Schilderijtje
Stalen
Keuken

Mariska Jagt aan het woord

Stel, je koopt een villa in ParkSingel. Want hier aan het park, met een tuin aan het water, zie jij jezelf al wonen. De architectuur vind je prachtig en de indeling ook. Ongetwijfeld denk je ook al na over de inrichting van het huis. Ontzettend leuk, maar wacht... Mogen wij je eerst inspireren?

Speciaal voor ParkSingel fase 3 hebben we Mariska Jagt gevraagd om woonstijlen en inspiratieplattegronden te maken en deze op dusdanige wijze in te richten, dat de potentie van de huizen optimaal tot haar recht komt en jij jezelf bij wijze van spreken al in de keuken ziet staan.

Mariska vertelt:

Mariska is al lange tijd de creatieve kracht achter Studio Mariska Jagt. Gedreven vertelt ze: “Ik heb een sterk oog voor detail. In mijn ontwerpen zie je een mooie mix van pure, verfijnde en spannende elementen op een serene en warme basis. Met ambachtelijke materialen, kleuren en een goed lichtplan creëer ik sfeer én heel belangrijk: Ik zorg ervoor dat alle ruimtes op een natuurlijke manier bij elkaar passen.”

Mariska Jagt

Thuiswedstrijd

Mariska woont zelf in Oegstgeest en is geregeld te vinden in Oegstgeest aan de Rijn. “Ik vind het een prachtige wijk die huizen laat zien met karakteristieke architectuur. ParkSingel fase 3 springt eruit door het historische karakter, maar dan wel in een jasje van nu. De huizen zijn echt groot, worden gesierd door mooie details en liggen ook nog eens aan het park en het water.”

ParkSingel

Binnen buiten leven

“Voor de inrichting van de plattegronden heb ik mij laten inspireren door het naar buiten gerichte karakter. De ramen zijn zo groot en hoog zodat je ook in huis geniet van het zicht op water en groen. Ik heb daarom belangrijke plekken in huis, zoals het kookeiland, de eettafel en de zithoek, zo geplaatst dat de bewoners buiten binnen beleven en vice versa.”

Inspiratieplattegronden

Verschillende woonstijlen

Omdat geen mens of gezin hetzelfde is, maar de manier van leven wel grofweg te verdelen is in leefstijlen, heeft Mariska een inspiratiebrochure gemaakt, die je terug vindt op de website van ParkSingel zodra de verkoop is gestart. In deze brochure presenteert zij vier verschillende woonstijlen. Laat je inspireren door de thema’s: Classic Grey, Botanic Garden, Modern Design en Return to the Past. Niet alleen de meubels komen aan bod, ook de keuken, het sanitair, de raambekleding, de wandafwerking, de deuren en zelfs het hang- en sluitwerk zijn uitgewerkt.

Dit kan ook echt

Vaak zie je in brochures mooie impressies en sfeerbeelden die een bepaald gevoel oproepen. Mariska maakt duidelijk dat haar ontwerpen ook echt mogelijk zijn. “Alles wat je ziet, is te realiseren. Wil je volledig ‘ontzorgd’ worden, dan kun je ons inschakelen en van jouw thuis iets heel bijzonders maken*. De verschillende woonsferen dienen als een inspiratiebron en vertrekpunt. Ieders keuzes maken van een huis een uniek thuis. Ik weet als geen ander hoe belangrijk de woonomgeving voor je is.”

* Mariska Jagt werkt niet in opdracht van BPD of Dura Vermeer, maar in opdracht van de koper. Bij belangstelling maakt Mariska Jagt een offerte. De werkzaamheden worden na oplevering van de
woning uitgevoerd en vallen niet binnen de SWK garantie.

Wat is de planning? Je leest het hier
Wat is het woningaanbod in ParkSingel fase 3? Bekijk de woningen