Wat is het proces van de online start verkoop van ParkSingel?

Donderdag 13 oktober start de online verkoop van de eerste 49 woningen van ParkSingel fase 2. Heb je interesse in één van deze schitterende nieuwbouwwoningen in Oegstgeest aan de Rijn? Lees dan verder hoe jij in aanmerking kunt komen!

1) Inzage in de verkoopstukken

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de schitterende nieuwbouw in Oegstgeest aan de Rijn? Dan krijg je op donderdag 13 oktober een e-mailnieuwsbrief met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de brochure, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor sanitair er standaard in de woningen komt. In deze nieuwsbrief zit ook een link naar een persoonlijk inschrijfformulier.

2) Invullen en insturen inschrijfformulier

Na de online start verkoop heb je tot en met maandag 24 oktober om 17.00 uur de tijd om het inschrijfformulier in te vullen. 

3) Toewijzing en loting

Op maandag 24 oktober om 17.00 uur sluit de inschrijving en dan...?

Dinsdag 25 oktober worden alle inschrijvingen verzameld en worden de bouwnummers toegewezen. De toewijzing vindt plaats op basis van de eerste voorkeur van een bouwnummer. 

Met andere woorden, als er slechts 1 belangstellende (bijvoorbeeld) bouwnummer 60 als eerste voorkeur heeft opgegeven wordt bouwnummer 60 aan de desbetreffende belangstellende toegewezen. Zijn er meerdere belangstellenden die de eerste voorkeur voor bouwnummer 60 hebben, dan zal er tussen deze belangstellenden geloot worden om te bepalen wie het bouwnummer krijgt toegewezen. Deze procedure wordt op alle 49 bouwnummers van ParkSingel fase 2 toegepast.

Als er bouwnummers zijn die niet als eerste voorkeur zijn opgegeven wordt er gekeken hoeveel belangstellenden (die nog geen bouwnummer toegewezen gekregen hebben) het desbetreffende bouwnummer als 2e voorkeur hebben opgegeven. Zodra dit slechts één belangstellende betreft wordt dit bouwnummer toegewezen. Zijn dit ook meerdere belangstellenden, dan wordt er weer geloot om te bepalen aan wie het bouwnummer wordt toegewezen.

Bovenstaande procedure wordt herhaald totdat alle bouwnummers zijn toegewezen.

4) Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt van ons uiterlijk woensdag 26 oktober bericht. Alle belangstellenden die zijn ingeloot en een bouwnummer toegewezen hebben gekregen worden door verkoopadviseur Rob Kerdel van BPD of De Leeuw Makelaardij gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een adviesgesprek. De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een email met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn.

Heb je vragen?

Heb je vragen over het verkoopproces of over de woningen? Neem dan contact op met een van onze verkopers, Rob Kerdel (r.kerdel@bpd.nl of 088 - 712 28 26) of De Leeuw Makelaardij (nieuwbouw@deleeuw.nl of 071 - 405 16 16).

  Naar de woningen van ParkSingel
  Meer over de planning van Nieuw Rhijnzicht