Voorzieningen en herinrichting Park Landskroon

Nieuw is Oegstgeest aan de Rijn al lang niet meer. Er gebeurt van alles en de verkoop en bouw van de nieuwbouwwoningen gaat in een razend tempo. In dit nieuwsbericht informeren we je over de woningen en voorzieningen in de nieuwe wijk.

Park Landskroon
Straks geniet je van wonen in het  ‘waterstadje’ Oegstgeest aan de Rijn met het prachtige Park Landskroon in je ‘achtertuin’. Dit park wordt in het voorjaar van 2016 heringericht. Er zijn plannen voor een fantastische waterspeelplaats voor kinderen en een speeltuin met onder andere een balanceertraject en een ‘boomhut’. En picknickliefhebbers, jullie zijn van harte welkom op het ‘picknickveld’!

Nieuwsgierig? Adviesburo Hollandschap heeft een prachtige schets van de toekomstige plannen. De parkinrichting is nog niet definitief, maar bekijk alvast de conceptschets.


Commerciële voorziening

Bij de entree van de wijk komen diverse voorzieningen. Op dit moment voeren we gesprekken met geïnteresseerden voor het vestigen van een supermarkt. Ook wordt er gekeken of er enkele winkels en wellicht een gezondheidscentrum in het gebouw kunnen komen. Of dit lukt is afhankelijk van de interesse en mogelijkheden in het plan.

Het bouwrijp maken van de grond (ook voor de nieuwe woningen) is gepland in 2016. We verwachten dat alles in 2018 gereed is. Wie nu een huis koopt in Oegstgeest aan de Rijn kan dus al heel snel genieten van alles wat de nieuwe buurt te bieden heeft.

Het nieuwste woningaanbod vind je in deelplan 12
Ben je het klussen aan je charmante oude huis zat of groei je uit je leuke stadshuis? Dan hebben we leuk nieuws! De voorbereiding voor deelplan 12 zijn in volle gang. De architectuur van de écht grote huizen is geïnspireerd op de oude panden aan het Wilhelminapark in Oegstgeest. De 51 woningen zijn er in 5 types.Bekijk het aanbod.