Nieuw woningaanbod

Stel je eens voor… je woont in een huis dat zo ruim is dat je al je woondromen kunt verwezenlijken. Hier woon je heerlijk rustig met veel water en groen om je heen. Alles is nieuw, maar de rijkheid van de architectuur doet duidelijk denken aan vroeger. Aantrekkelijk?

Dan hebben wij goed nieuws. Achter de schermen zijn wij bezig met de ontwikkeling van een nieuw deelplan. Als alles volgens planning verloopt, starten we in het voorjaar van 2016 met de verkoop van 51 nieuwbouwwoningen in deelplan 12.

Nieuwbouw met rijke architectuur
Opvallend aan dit deelplan is de ligging en de architectuur. Bij het ontwerp heeft de architect zich duidelijk laten inspireren door de oude panden aan het Wilhelminapark in Oegstgeest. Rijk gedetailleerd en heel gevarieerd.

Wie hier woont, leeft op enkele minuten loopafstand van Park Landskroon en de Oude Rijn. De ene dag winkel je in Leiden, de andere dag zit je met de kinderen in de toekomstige natuurspeeltuin in Park Landskroon en morgen zit je lekker in de zon in je eigen tuin. Het goede leven!

Nieuwsgierig geworden naar de nieuw woningen in Oegstgeest aan de Rijn?
Er zijn 5 verschillende types:

  • Herenhuizen type A1 - 5,40 breed, circa 134m2, indicatie € 315.000
  • Herenhuizen type A - 6,00 breed, circa 158 m2, indicatie € 355.000
  • Singelvilla's type C - 6,90 breed, circa 183 m2, indicatie € 410.000
  • Twee-onder-een-kapvilla's type E1 - circa 212 m2, indicatie € 550.000
  • Vrijstaande villa's type G - circa 183 m2, indicatie € 650.000

Als je niets wilt missen van deelplan 12, kom je nu in actie
Oegstgeest aan de Rijn is populair. Het ene na het andere deelplan is in recordtempo uitverkocht. Het stemt ons blij dat de inspanningen om van deze nieuwbouwwijk echt iets kwalitatief hoogwaardigs te maken, gezien en gewaardeerd wordt.

Lijkt het je wat om hier te komen? Kom dan nu vast in actie. Schrijf je vast vrijblijvend in onderaan deze pagina. Via e-mailnieuwsbrieven houden we je op de hoogte over de vorderingen. Natuurlijk hoor jij het als eerste als er meer bekend is over de start verkoop.