Nieuwbouw Oegstgeest aan de Rijn

Maak kennis met ParkSingel fase 3

ParkSingel 1 en 2 zijn in recordtijd verkocht. Een groot succes, waar we graag vervolg aan geven. ParkSingel 3 wordt nog luxer, de huizen zijn nog ruimer, iedereen heeft een tuin aan open vaarwater én een groot deel van deze fase grenst direct aan Park Landskroon. Spreekt dit je aan?

Wonen aan open vaarwater in ParkSingel

Tegen Park Landskroon aan gaan we fase 3 van ParkSingel realiseren. Over de hele lengte van het gebied loopt water dat in directe verbinding staat met de Oude Rijn. En het fijne is, daar genieten alle bewoners optimaal van, want alle tuinen grenzen aan dit water.

Nieuwbouw Oegstgeest aan de Rijn

ParkSingel fase 3 wordt nog mooier

ParkSingel 1 en 2 staan bekend om hun rijke architectuur. Wij spreken nu al de belofte uit: ParkSingel 3 wordt nog mooier. De prachtige 2 onder 1 kapvilla’s en vrijstaande villa’s zijn ontworpen op basis van de oud-Oegstgeester architectuur. Het resultaat is een rijkheid aan details waar je ‘u’ tegen zegt.

Nieuwbouw Oegstgeest

Bijzonder rijke architectuur

Elk huis heeft iets dat hem uniek, aantrekkelijk en bijzonder maakt. De definitieve beelden zijn we nog aan het uitwerken, maar de inspiratiebeelden hebben ons ambitieniveau bepaald. Straks worden de huizen gesierd door charmante erkers met balkons, mooi gedetailleerde overstekken, bijzondere kapvormen en bijzondere raamverdelingen.

Ontspannen wonen om de hoek van Leiden

De huizen liggen stuk voor stuk op een riante kavel en hebben een tuin aan open vaarwater, waardoor je zo naar het geliefde Leiden vaart, de Kagerplassen of verder. Overigens is de stad in een kwartiertje fietsen te bereiken. Hier woon je heerlijk ontspannen, zonder dat je iets van de levendigheid en voorzieningen hoeft te missen.

Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je dan gelijk in als belangstellende.