2 onder 1 kapvilla's

Bouw ParkSingel fase 2 start in mei

De kopers van de 49 woningen van ParkSingel fase 2 ontvingen het fantastische nieuws dat hun woning definitief gebouwd gaat worden! Aannemer Dura Vermeer Bouw Zuid West start naar verwachting medio mei 2017 met de eerste bouwwerkzaamheden. "Wij feliciteren alle kopers van harte met het bereiken van deze mijlpaal!"

ParkSingel is succesvol verkocht

Eind oktober startte de verkoop van de nieuwe fase van ParkSingel en ruim een maand later was er al 70% van het project verkocht. “De woningen van ParkSingel zijn heel gewild en gaan als warme broodjes over de toonbank”, vertelt verkoopmanager Wouter van Someren. “Leuk om te zien is dat we niet alleen geïnteresseerden uit Oegstgeest trekken, maar ook steeds meer stedelingen uit Leiden en zelfs uit Amsterdam.”

Ook wonen in Oegstgeest aan de Rijn?

Het gaat heel goed met de verkoop van de woningen in Oegstgeest aan de Rijn. Wil jij ook wonen in deze populaire nieuwbouwwijk? Medio 2017 start de verkoop van ParkSingel fase 3 met schitterende villa's aan open vaarwater. Hou de website in de gaten! De woningen komen binnenkort op de website. Lees nu al meer over het mooie ParkSingel.

>> Naar de wijk ParkSingel

Herenhuizen B
Vragen? Neem contact met ons op
Meer weten over de planning? Bekijk het hier