Start verkoop

Succesvolle start verkoop voor ParkSingel

De verkoop van de 28 villa's van ParkSingel fase 3 is succesvol van start gegaan! Onder het genot van een hapje en een drankje konden de geïnteresseerden nader kennis maken met de prachtige nieuwbouwwoningen. De sfeer was goed en de bezoekers reageerden enthousiast op de uitgebreide verkoopbrochure.

Inschrijven kan nog tot 18 september

Olga van der Linden, Verkoopmanager bij ontwikkelaar BPD: “Het doet ons goed om te merken dat onze inspanningen om hier echt iets bijzonders neer te zetten, gelukt is. Vanaf 29 september konden geïnteresseerden zich al inschrijven. Iemand die zich nog niet heeft ingeschreven maakt nog net zoveel kans als degene die dat al wel heeft gedaan. Inschrijven kan namelijk nog tot dinsdag 3 oktober om 17.00 uur.”

Start verkoop
Start verkoop

Speciale verkooppagina

Kijk op de speciale verkooppagina voor onder andere de verkooptekeningen, afwerking en koperskeuzen van jouw favoriete woning. Had je je al in het verleden aangemeld, dan heb je 19 september een email met een persoonlijke link naar het voorkeurenformulier ontvangen. Had je je nog niet met je NAW gegevens voor een woningtype aangemeld, doe het dan via de verkooppagina. Dan krijg je binnen 2 uur ook de link. Geef daarop je woningvoorkeuren door. Na 3 oktober vindt de toewijzing plaats en iedereen ontvangt uiterlijk 6 oktober bericht over de toewijzing van de huizen.

» Naar de verkooppagina