Fraaie keuken in woningen van ParkSingel fase 4

De woningen van Parksingel fase 4 worden standaard opgeleverd met een complete keuken. Deze keuken, in u-opstelling, van Bruynzeel heeft een meerdere opties en mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren voor de kastjes het werkblad. Wat heeft jouw voorkeur?

Keuken in u-vorm opstelling

In ParkSingel fase 4 worden alle woningen in basis geleverd met een fraaie keuken. Praktisch en modern. Uitgerust met Siemens kwaliteitsapparatuur. Waaronder een volledig geïntegreerde vaatwasser, koel-vriescombinatie, combi magnetron, inductieplaat met 4 zones en RVS wandschouwkap. Om het af te maken is de keuken ook uitgerust met een Quooker.

keuken parksingel fase 4

Frontkleuren & werkbladen

Smaken verschillen en daarom bieden we ook verschillende keuzemogelijkheden voor de frontkleur en het werkblad. Worden jouw kastjes wit of ga je liever voor grijs of antraciet? Aan jou de keuze. Ook voor het werkblad valt er veel te kiezen. Er zijn 22 mogelijkheden, van houtlook tot marmerlook. Zo stel jij volledig jouw nieuwe droomkeuken samen.

Bekijk de keukenbrochure

Andere wensen? Aanpassen kan!

Met deze standaard keuken ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. In overleg met de Bruynzeel Keukens is er heel veel mogelijk.

  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk de planning?