Download je eigen brochure van ParkSingel fase 4

Vanaf nu is het mogelijk om een brochure te downloaden van je favoriete bouwnummer in ParkSingel fase 4. Ideaal als je de details nog eens na wilt lezen of het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag uit!

image alt

Jouw favoriete woningtype in een brochure

Heb jij al een favoriete woning gevonden in ParkSingel fase 4? Dan is het mogelijk om een brochure te downloaden met de informatie die op dit moment beschikbaar is. Ga naar de pagina Woningen, klik op jouw favoriete bouwnummer en scroll naar de button Downloaden brochure. Na het invullen van een aantal gegevens ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel zelf kan uitprinten. Heb je meerdere favoriete bouwnummers? Geen probleem! Herhaal dan bovenstaande stappen.

Naar de pagina Woningen

Definitieve plattegronden

Ook de plattegronden zijn inmiddels uitgewerkt en staan online. Je kunt de plattegronden terugvinden bij het woningaanbod en in de brochure. Weet jij al hoe je de woning gaat inrichten? Welke slaapkamer wordt de master bedroom en waar komt de eettafel?

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk de woningen