De waterkant van ParkSingel

Wonen aan het water wil iedereen, naast het gevoel van vrijheid is het water altijd in beweging en vol met leven zowel op als in het water. Extra leuk is het natuurlijk als het water grenst aan jouw tuin en je ook je eigen bootje kunt aanleggen.

image alt

Een eigen aanlegsteiger

Wil jij met de boot de Kagerplassen opvaren of de grachten van Leiden verkennen? In ParkSingel kan dit, 6 van de 8 woningen hebben een eigen aanlegsteiger en kunnen vanuit de tuin de boot in stappen en wegvaren. Om zo veel mogelijk woningen een aanlegplaats aan te kunnen bieden zijn de tuinen niet allemaal rechttoe rechtaan, op de situatietekening zie je goed hoe de tuinen zijn ingedeeld.

Bekijk het woningaanbod
image alt

Luxe vlonders

De hardhouten vlonders zijn gemaakt van bankirai. Bankirai heeft een bruinachtig rode kleur en bevat nauwelijks knoesten. Door regen en zon zal bankirai in de loop van de tijd grijzer worden. Het is erg sterk hout wat bovendien schimmelwerend is, dat maakt het ook zo geschikt als vlonder. Bij het juiste onderhoud gaat bankirai zeer lang mee.

Op de vlonder komen bovendien plantenbakken met daarin een groene beukenhaag die de afscheiding vormt tussen de kavels. Vaar jij straks vanuit jouw tuin de Oude Rijn op?

  Bekijk de planning
  Bekijk het nieuwsoverzicht