Online verkoop ParkSingel start op 13 oktober!

Achter de schermen werken we hard aan alle voorbereidingen voor de online start verkoop van de 49 woningen van ParkSingel fase 2. De datum van de start verkoop is bekend en de koopsommen, impressies van de verschillende woningtypen en de woningplattegronden zijn ondertussen definitief.

Wat houdt een online start verkoop in?

De woningen van ParkSingel fase 2 gaan online in verkoop, wat betekent dat er geen verkoopevenement op locatie is. Donderdag 13 oktober sturen wij, iedereen die staat aangemeld als belangstellende, een nieuwsbrief met een link naar de verkoopdocumenten én een link naar een persoonlijk inschrijfformulier. Vanaf dat moment kun je je aanmelden op jouw favoriete bouwnummer(s). Sta je nog niet aangemeld als belangstellende? Doe dit dan alsnog op de pagina woningen via het woningtype van jouw voorkeur.

Herenhuizen B
Impressie 2 onder 1 kapvilla's

Brochure van ParkSingel fase 2

De brochure voor de woningen van ParkSingel fase 2 wordt donderdag 13 oktober online gezet, samen met de overige verkoopdocumenten zoals de verkooptekeningen, prijslijst en de optieprijzen. Heb je behoefte aan een gedrukte versie van de brochure? Dat kan! Die ligt vanaf donderdag 13 oktober voor je klaar bij De Leeuw Makelaardij (Rijnsburgerweg 100 in Rijnsburg) of bij Rabobank Leiden-Katwijk (Lijtweg 15 in Oegstgeest én Schipholweg 9 in Leiden). 

  Waar staat jouw huis?
  Hoe werkt een online start verkoop?