ParkSingel
Logo Logo

In mei is de aannemer gestart met de bouw van de woningen in ParkSingel fase 3. Dat moest uiteraard gevierd met de kopers, aannemer en andere betrokkenen. Op 11 oktober werd dit gedaan onder het genot van een hapje en een drankje op de zonnige bouwplaats.

Lees verder

Gisteren liep de projectmanager van Parksingel Fase 3 een rondje over de bouwplaats. Natuurlijk nam hij wat foto's om de voortgang van de bouw in kaart te brengen! Kijk je mee?

Lees verder

Goed nieuws voor iedereen die 'achter het net heeft gevist' voor een 2 onder 1 kapvilla in ParkSingel. Wegens het succes van fase 1 en 2 komen er nog eens 2 prachtige 2 onder 1 kapvilla's aan de Oude Rijnsburgerweg. Interesse? Lees snel verder!

Lees verder

Goed nieuws! Er is weer een mijlpaal in Oegstgeest aan de Rijn bereikt. Vandaag zijn de brieven op de post gedaan met het fantastische nieuws dat de 28 villa's van ParkSingel fase 3 definitief gebouwd gaan worden.

Lees verder

De bouw van de 53 woningen in fase 1 van ParkSingel fase 1 nadert zijn voltooiing. Woensdag heeft Dura Vermeer namelijk de eerste 3 woningen opgeleverd.

Lees verder

We kijken terug op een geslaagde start verkoopbijeenkomst voor de 28 villa's van ParkSingel fase 3! Heb je interesse in een van de prachtige villa's? Inschrijven kan nog tot dinsdag 3 oktober om 17.00 uur.

Lees verder

Het is zover: de online verkoop van de 28 villa's van ParkSingel fase 3 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat via een persoonlijk, digitaal inschrijfformulier. Wel zo makkelijk!

Lees verder

Waar staat precies die mooie villa precies? Hoeveel tuin zit er achter de woning? Waar kijk je aan de voorkant op uit? Alle woningen van ParkSingel fase 3 staan nu in een interactieve kavelkaart. Bekijk de ligging en klik door naar het huis voor meer informatie!

Lees verder

Mariska is al lange tijd de creatieve kracht achter Studio Mariska Jagt. Speciaal voor ParkSingel fase 3 hebben we Mariska gevraagd om woonstijlen en inspiratieplattegronden te maken en deze op dusdanige wijze in te richten, dat de potentie van de huizen optimaal tot haar recht komt en jij jezelf bij wijze van spreken al in de keuken ziet staan. Wij vroegen Mariska wat haar inspireerde voor de villa's van ParkSingel.

Lees verder

Het is bijna zover! Donderdag 21 september organiseren we een start verkoopbijeenkomst voor de 28 villa's van ParkSingel fase 3. In dit nieuwsbericht vertellen wij je alles over de verkoopprocedure.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?