Nieuw Rhijnzicht
Logo Logo

Binnenkort gaat de verhuur van de 33 huurappartementen in Nieuw Rhijnzicht van start. De verhuur verloopt via Verwey Vastgoed. Alle vragen over de huurwoningen kunnen vanaf nu niet meer bij BPD gesteld worden maar bij Verwey Vastgoed.

Lees verder

BPD heeft de appartementen boven het toekomstige winkelcentrum van Oegstgeest aan de Rijn verkocht aan belegger IBP.

Lees verder

Vrijdagmiddag vond op de zonovergoten bouwplaats van Nieuw Rhijnzicht de officiële handeling plaats voor de 74 woningen. 2 kopers hadden de eer om de ´eerste feestelijk paal´ in de grond te slaan. Daarna kregen alle toekomstige bewoners de gelegenheid om hun nieuwe buren te ontmoeten tijdens een gezellige barbecue.

Lees verder

Ho, ho, ho... gisteren heeft de kerstman de brieven op de post gedaan met het fantastische nieuws dat de 74 woningen van Nieuw Rhijnzicht definitief gebouwd gaan worden. Kopers, van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Tijdens het start verkoop evenement van Nieuw Rhijnzicht in juli toonden wij een filmpje van 1,5 minuut om iedereen deze sfeervolle wijk van Oegstgeest aan de Rijn te laten beleven. Heb je het filmpje al gezien?

Lees verder

Half juli startte de verkoop van Nieuw Rhijnzicht fase 1 en deze week ondertekenden de eerste 7 kopers een koopcontract in dit prachtige nieuwbouwproject.

Lees verder

De start van de verkoop van de eerste 74 woningen van Nieuw Rhijnzicht is een groot succes! Ruim 450 geïnteresseerden kwamen op de verkoopbijeenkomst af. Inschrijven op een woning van je voorkeur kan nog tot woensdag 20 juli om 17.00 uur.

Lees verder

Alle verkoopdocumenten van Nieuw Rhijnzicht fase 1 staan nu online. Geïnteresseerden kunnen nú al hun voorkeuren voor een woning bekend maken via een persoonlijke inschrijflink. Tijdens het start verkoopevenement op donderdag 14 juli kan iedereen de papieren brochure ophalen!.

Lees verder

Waar staat precies dat leuke huis? Hoe groot is de kavel waar de woning op staat? En: ligt het huis aan een doorgaande straat? Alle woningen van Nieuw Rhijnzicht fase 1 staan nu in een interactieve kavelkaart.

Lees verder

De prijzen van Nieuw Rhijzicht zijn nu per bouwnummer bekend en definitief! Op de pagina 'woningen' kun je de prijzen bekijken. Welke woning lijkt jouw interessant?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?