Kop van Rhijn
Logo Logo

Planning Kop van Rhijn

Elke dag genieten van een ander uitzicht op het water door het wisselende weer. Klinkt als een goed vooruitzicht? De statige Kaai met 44 Havenappartementen, de 20 exclusieve Grachtenpanden, Boothuizen en de luxe Watervilla's zijn in verkoop. 

Start bouw maart en mei 2019

De omgevingsvergunning voor Kop van Rhijn is al afgegeven. Aan alle opschortende voorwaarden is voldaan en de aannemer heeft de opdracht gekregen te starten met de bouw. De aannemer verwacht in maart 2019 te starten met de bouw van de 40 appartementen en in mei met de 20 woningen. In de tussentijd start de aannemer alvast met de voorbereidingen zoals het inkopen van materialen en het inrichten van de bouwplaats. De planning op deze pagina wordt ge-update als er meer informatie is over de voortgang van de bouw en oplevering!

Interesse in wonen op Kop van Rhijn?

Heb je interesse in een prachtig Boothuis, Grachtenpand of Watervilla? Of gaat jouw voorkeur uit naar één van de appartementen? Er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar. Neem contact met ons of de makelaar op voor een afspraak! 

Bekijk het beschikbare aanbod

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?