Mogen wij je meenemen in de toekomst?

De Boothuizen van de Kop van Rhijn zijn echt bijzonder. Dit is nieuwbouw zoals je het nergens anders ziet. Prachtige hoge ramen, 5 riante slaapkamers en 2 badkamers, zeer luxe afwerking, splitlevel in de woonkamer en keuken, een ligplaats onder je huis en dan geniet je hier ook nog eens van een terras, balkon én tuin. Mogen we je meenemen in de toekomst? Zo kan het leven in een Boothuis zijn.

Boothuizen
Doorsnede

Vaar je eigen boothuis in

Wat was het een fantastische dag. Heerlijk varen op de Kagerplassen en nog een klein stukje door Leiden. Eerlijk, dit is echt vakantievieren in eigen land. Op de wateren rondom de Kop van Rhijn is altijd wat nieuws te ontdekken. Rond een uurtje of zes vaar je je eigen boothuis in. Via een klein trapje loop je naar de riante entreehal en vervolgens door naar boven.

Lekker op het balkon een wijntje in de avondzon

Het fijne aan de Kop van Rhijn is dat er optimale verbinding is gezocht tussen binnen en buiten. Dat viel jullie al op bij de koop en daar genieten jullie nu dagelijks van. Op mooie dagen is er altijd wel een plek in de zon. Vanochtend dronken jullie koffie op het grote terras bij de woonkamer met zicht op de mooi aangelegde oevers en daktuin bij de Kop van Rhijn appartementen. Deze avond drinken jullie een wijntje op het balkon bij de keuken. Heerlijk in de avondzon! 

Interieur Boothuis

De splitlevel geeft een heel bijzondere sfeer

Omdat het inmiddels etenstijd is, is de iets lager gelegen leefkeuken the place te be. De splitlevel geeft heel veel sfeer in huis. Door de extra verdiepingshoogte in de keuken valt het licht prettig binnen en kijk je mooi uit. Ook als je in de woonkamer staat zie je het water en de oevers. Vaak zitten jullie in de keuken en vermaken de kinderen zich in de woonkamer. Vandaag is het anders. 

De kinderen hebben hun eigen verdieping

De kinderen zijn inmiddels doorgerend naar hun kamer. Zij hebben de derde verdieping gekregen. Hier zijn twee slaapkamers en een badkamer. Jullie domein bevindt zich op de tweede verdieping. Van de 3e slaapkamer hebben jullie een inloopkast gemaakt. Een luxedroom die waarheid werd.

Alles klopt tot in de kleinste details

Straks gaan jullie nog even naar vrienden met de auto. Die staat gewoon voor de deur op een eigen parkeerplaats in het hofje met bergingen in stijl van het plan. En dat is nou typisch wat de Kop van Rhijn kenmerkt: alles klopt tot in de kleinste details. In het hofje komen alleen bewoners en bezoekers. Je kent iedereen wel van gezicht en het is heerlijk rustig. De kinderen spelen aan de waterkant en bij mooi weer wordt er zelfs gezwommen in de Binnenrijn. Leuk ook die ophaalbrug die Kop van Rhijn met het vaste land verbindt. Dit is thuis!

Binnenterrein

Niets missen?

Benieuwd naar de Boothuizen? Bekijk ze snel. En als je zo’n soort toekomst ook ziet zitten, laat dan je gegevens achter, zodat wij je op de hoogte kunnen houden. Zoals het er nu naar uitziet, starten we in de zomer van 2018 met de verkoop. Nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak het account nu alvast aan, zodat je goed voorbereid bent zodra de verkoop start.

>> Naar de Boothuizen

Heb je een een vraag? Neem contact met ons op
Wat is het woningaanbod van Kop van Rhijn? Bekijk het hier