Appartementen en grachtenpanden

Verkoop Kop van Rhijn is gestart

Het is zover: de verkoop van de woningen van Kop van Rhijn is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Geef je voorkeuren door

Kijk op de pagina met de verkoopdocumenten voor onder andere de basis- en optietekeningen, afwerking en nog veel meer van jouw favoriete woning. Log in op jouw Mijn Eigen Huis account en geef online je voorkeuren door.

» Naar de verkoopdocumenten

Account aanmaken

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Je hebt hiervoor tot donderdag 28 juni 17.00 uur de tijd.

Informatiebijeenkomst op vrijdag 15 juni

Heb je nog vragen, kom dan naar de informatiebijeenkomst van Kop van Rhijn. Wij ontvangen je graag op vrijdag 15 juni tussen 17.00 en 19.00 uur. Je kunt ter plekke een financiële check laten doen, een boottochtje maken naar de plek waar Kop van Rhijn komt, virtueel door de wijk wandelen en de prachtige maquette bekijken. Laat je ook inspireren door interieurarchitecte Mariska Jagt en Bruynzeel Keukens. Mogen wij je verwelkomen?

» Meld je aan voor de bijeenkomst

Welke woningen komen er in Kop van Rhijn? Bekijk het woningaanbod
Heb je een vraag? Neem contact met ons op