Voeten

Van 'goed' naar 'excellent'

Even was het stil rondom Kop van Rhijn. Maar stil hebben we niet gezeten. In tegendeel. Achter de schermen wordt hard gewerkt om in de zomer in verkoop te kunnen. Juist omdat deze nieuwbouw heel uniek is, doen we er alles aan om Kop van Rhijn van ‘goed’ naar ‘excellent’ te maken. Daarbij bekijken we ook de prijsindicaties van de woningen, appartementen en penthouses opnieuw. De komende periode laten we via nieuwsbrieven zien wat er allemaal zo bijzonder is aan deze nieuwbouw.

Nieuwbouw komt tot leven

Wel eens gehoord van ‘BIMMEN’? BIM is het bouwen van nieuwbouwwoningen in een digitaal 3D model. Van Manen Architecten is hier druk mee bezig geweest (zie de foto). Dit ter voorbereiding op het maken van de 3D woningimpressies. We hebben de eerste concept impressies van de woningen al op de website gezet. Vorige week is gestart met de impressies van het appartementengebouw. Zodra het zover is plaatsen we deze op de website. En zo begint Kop van Rhijn steeds meer te leven!

BIM model
Maquette

Maquette in de maak

Omdat we naast de woningimpressies en plattegronden het plan nog meer tot leven willen brengen, maken we een mooie maquette van Kop van Rhijn. De eerste contouren zijn al zichtbaar. Wat wordt het mooi he! De volgende stap is alle detaillering in het plan en het appartementengebouw. De maquette is straks bij de informatiebijeenkomst te bewonderen.

Upgrade entree en leefomgeving appartementen

Voor de appartementengebouwen zouden er parkeerplaatsen op een (bovengronds) binnenterrein komen. Privéparkeren kun je straks nog steeds, maar dan in een ondergrondse parkeergarage. Wat we nog niet eerder hebben verteld is dat er bovenop de parkeergarage een mooie, gezamenlijke binnentuin komt, met de toekomstige haven van Oegstgeest aan de Rijn als ‘buurman’. Dit betekent niet alleen een mooier uitzicht vanuit je appartement, maar ook een plek om buren te ontmoeten of om even een boekje te lezen op één van de bankjes. Binnenkort laten we zien hoe de tuin eruit gaat zien.

Plattegronden appartementen bijna af

Achter de schermen werken we samen met de architect hard aan de plattegronden van de appartementen en penthouses. We kunnen je nog geen concepten laten zien, wel weten we hoe groot de appartementen ongeveer worden. De afgelopen weken hebben we gekeken hoe we de indeling optimaal kunnen krijgen. Het zijn de finesses die leiden tot ultiem woongenot aan het water. Heel binnenkort staan de plattegronden op deze website.

Samenwerkingspartners

Als je een huis, appartement of penthouse koopt in Kop van Rhijn mag je wat verwachten. Echt iets bijzonders en alle vrijheid om er jouw thuis van te maken. Hoe? Dat is natuurlijk aan jou. Wij hebben al wat voorwerk gedaan. We zijn op zoek gegaan naar samenwerkingspartners die weten wat kopers in dit segment verlangen. Denk bijvoorbeeld aan een lift voor de boot of een prachtige stalen deur of trap in de hal (foto: Simply Steel). We stellen de partners binnenkort graag voor!

Simply Steel

Bereid je voor op de start verkoop

Zie jij jezelf al wonen in één van deze woningen van Kop van Rhijn? Zorg dan voor een goede voorbereiding op de start van de verkoop. De inschrijving voor deze woningen vindt namelijk online plaats. Maak hiervoor nu alvast een persoonlijk account aan. De verkoop start naar verwachting in de zomer van 2018.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wat is het woningaanbod van Kop van Rhijn? Bekijk het hier