Appartementen en Grachtenpanden

Twee schitterende appartementengebouwen

Boten voorbij zien varen, genieten van het buitenleven op je balkon, terras of tuin en altijd een adembenemend vrij zicht over water en nog verder weg. Spreekt dit beeld je aan? En zoek je een luxe appartement of penthouse? Naast de Boothuizen, Watervilla’s en Grachtenpanden komen er ook twee schitterende appartementengebouwen. Wie hier koopt, heeft iets heel bijzonders in handen. Waarom? Dat vertellen we graag in dit nieuwsbericht.

Een statement aan het water

De twee gebouwen aan de Oude Rijn en de Binnenrijn hebben een spraakmakende architectuur. De architect wilde een statement maken aan het water. Dat is gelukt! De grote, staande ramen met luiken, hijsbalken hoog aan de gevel, puntige daken en accenten in het metselwerk doen denken aan hoogwaardig gerestaureerde pakhuizen. En tikje industrieel en bovenal ontzettend luxe en comfortabel. 

Appartementen
Appartementen

Een mooie daktuin

De appartementen zijn verspreid over 2 gebouwen: één van 6 lagen aan de Oude Rijn en één van 4 lagen aan de Binnenrijn. Iedereen heeft een of twee eigen parkeerplaatsen in de overdekte parkeergarage, waarvandaan je binnendoor naar beide gebouwen kunt. Bovenop de parkeergarage wordt een mooie daktuin aangelegd. Hiervandaan kijk je zo uit op de haven. Prachtig toch?

» Meer woninginformatie

Het ultieme buitenleven

Mogen we je even meenemen naar buiten? Er zijn prachtige begane grond appartementen. Aan de Oude Rijn heb je een terras, gevolgd door een groen talud met vrij uitzicht op het water. En woon je aan de Binnenrijn, dan is er een terras, gevolgd door een vlonder waar je je boot kunt aanleggen. Hier leef je het ultieme buitenleven! 

image alt

Een 'jetset leven' aan het water

De variatie in appartementen is groot. De ligging verschilt, de grootte varieert van circa 105 tot 155 m² en ook de indeling is net even anders. Wil je nou echt iets bijzonders… laat je dan verleiden door de 4 penthouses. Er is geen kans ongemoeid gelaten om hier iets bijzonders van te maken. Te beginnen met de indeling, die geënt is op een luxe leefstijl. En wat vind je van de 3 prachtige terrassen? Hiervandaan kijk je adembenemend mooi uit en altijd geniet je van de zon. Zie je jezelf al zitten met een koud drankje in goed gezelschap van familie of vrienden? Vakantiegevoel in eigen huis.

Bereid je voor op de start verkoop

Zie jij jezelf al wonen in één van deze woningen van Kop van Rhijn? Zorg dan voor een goede voorbereiding op de start van de verkoop. De inschrijving voor deze woningen vindt namelijk online plaats. Maak hiervoor nu alvast een persoonlijk account aan. De online verkoop start op donderdag 14 juni.

» Meer over de start verkoop

 

Zijn er vragen? Neem contact met ons op
Een woning kopen? Hoe werkt dat eigenlijk?