Samenwerking met mooie partners

Wat maakt een nieuwbouwplan van ‘leuk’ tot ‘onweerstaanbaar’? Wij denken dat ‘luxe’, ‘vrijheid’ en ‘uniek’ de sleutelwoorden zijn! Dus zie je dat terug in de architectuur en opzet van Kop van Rhijn. Maar we wilden nog een stapje verder gaan. Hoe? Dat lees je in dit nieuwsbericht.

Om te kunnen bieden wat je bij een project in dit segment mag verwachten, werken we samen met een aantal externe partijen. Partners die meedenken én verder denken.

image alt

Een knap ‘staaltje’ maatwerk

Stel je eens voor dat de entreehal geen gesloten geheel is, maar dat de wanden van stijlvol staal en glas zijn gemaakt? En datzelfde materiaal zie je terug in de balustrades bij de trap en tussendeuren. Een optie die Simply Steel, specialist in staal, straks met plezier aanbiedt. Hiermee geef je je huis of appartement echt een geheel eigen touch.

» Laat je vast verleiden

Vrijheid in keukenontwerp

Wij laten je zo veel mogelijk vrij om van jouw keuken de levendige ontmoetingsplek in huis te maken. Alle keukens hebben een prachtig kookeiland, waardoor uitbreiden relatief eenvoudig is. Het leidingwerk ligt al op de meest strategische plek. Daarbij biedt Bruynzeel oneindig veel mogelijkheden voor het samenstellen van jouw droomkeuken (in elk gewenst segment). En als je dan straks achter je eiland staat, heb je vrij zicht. De kookplaat heeft namelijk een geïntegreerde afzuigkap. Zo komt de extra verdiepingshoogte in sommige huizen nog beter tot zijn recht.

image alt

Op een hoger niveau gelift

Koop je een boothuis of appartement met aanlegplaats, dan heb je wellicht een sloep die je wilt aanmeren. Of ligt jouw boot in de haven? In de winter haal je de boot makkelijk uit het water als je kiest voor de optionele bootlift van Hooch Watersport.

En wat dacht je van een keukenlift als je een grachtenpand koopt? Jouw 'in-house butler’ verplaatst de drankjes gemakkelijk van de woonkeuken op de begane grond naar de living op de 1e verdieping.

image alt

Hoe maak je van een nieuwbouwhuis een plek die voelt als thuis?

Alle kopers van Kop van Rhijn krijgen een inspiratiegesprek met interieurarchitecte Mariska Jagt van Studio Mariska Jagt. In drie uur tijd leeft zij zich in in de wensen en behoeftes en bespreekt hoe iemand leeft en zich door het huis beweegt. Uit dit gesprek volgt een interieuradvies dat kan dienen als inspiratiebron en vertrekpunt voor de complete inrichting van jouw droomhuis. Mariska komt met ideeën waar je zelf nooit aan had gedacht. Dit komt door haar persoonlijke aanpak, sterke visie op wonen en haar verfijnde smaak.

Fotografie: Dik Nicolai

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wat is het woningaanbod van Kop van Rhijn? Bekijk het hier